Kevään uusille ylioppilaille, ammattiin valmistuville ja muille koulunsa päättäville sydämelliset onnittelut koko seuralta.
99-poikien Etelä-Länsiliigan kausi on lähtenyt alkukangertelujen jälkeen hyvin käyntiin ja eilen pelattu paikallisottelu JäPS-PKKU päättyi 1-0 JäPSin voittoon. Pelissä nähtiin iloista, taitavaa ja energistä jalkapalloa. Alkukautta veroittaneet loukkaantumiset on nyt selätetty ja joukkue on taas täydessä iskussa. Seuraava iso ja tärkeä koitos on osallistuminen Captain Cupiin 8.-10.6. (lisätiedot klikkaamalla uutista).
4U- yhteistyöseurojen (SV, JäPS, Futura-jun) leiri ikäluokille T95-T01 pidetään Pajulahdessa 9.-11.11. Ilmoittautuminen on avattu jatkuen 31.8. asti. Lue lisää klikkaamalla uutista.
Kesävuorot astuvat voimaan viikosta 22 alkaen, jolloin nurmikentät aukeavat. Tarkistakaa vuoronne lähetetystä taulukosta.
P02 järjestää oman Kevät-turnauksen lkion kentällä lauantaina 26.5. klo 8.30-19.30. Turnaukseen osallistuu yhteensä 16 joukkuetta aktiivit- tai haastajat-sarjaan.
Tuusulan Palloseura, Pro Kerava ry ja Suomen Sydänliitto ry järjestävät HYVÄNTEKEVÄISYYSJALKAPALLO -OTTELUN Tuusulan Urheilukeskuksessa (Kilpailukuja, 04300 Tuusula). Tapahtuman juontaa Mikko "Peltsi" Peltola ja avauspotkun suorittaa Eero Lehti. Tapahtumassa on mukana muun muassa Antti Kaikkonen, Christina Forssell, Eva Wahlström, Sami Helenius, Tommi Grönlund, Jukka Matinen ja monia muita. Arvonnassa on huippupalkintoja kuten Mikael Forssellin, Jukka Raitalan ja Alexander Ringin aidot pelipaidat nimikirjoituksilla ja muita TODELLA upeita palkintoja!! Lisäksi huutokauppaamme tapahtumassa Eva Wahlströmin hanskat, joilla hän voitti nyrkkeilyn Euroopan mestaruuden! Tapahtuman tuotto käytetään täysimääräisenä hyväntekeväisyystyöhön.
Tiukka vääntö Kuusysin kanssa päättyi järvenpääläisittäin onnellisesti 0-1 vierasvoittoon tänään Kisapuiston nurmella Lahdessa. Ratkaisuosuman ampui rankkaripilkulta Antti Autio. Voiton myötä JäPS jatkaa yksin Kakkosen Itäisen lohkon piikkipaikalla.
JäPSin naiset ovat edenneet Suomen Cupissa kolmannelle kierrokselle ja kohtaavat keskiviikkona Koivusaaren kentällä klo 20.00 naisten ykkösen kärkijoukkueen FC Kuusysin. Ensimmäisellä kierroksella JäPSin naiset pudottivat naisten ykköstä pelaavan TiPSin ja toisella kierroksella naisten kakkosta pelaavan FC KontUn. Kolmannella kierroksella on enää 16 joukkuetta mukana. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan JäPS voittoon!
Miesten edustusjoukkue matkaa tänään Lahden Kisapuistoon, jossa pelataan sarjan kärkikamppailu FC Kuusysi - JäPS. Tämän jälkeen edustuksen seuraava peli on kotona keskusnurmella la 26.5. klo 17.00. A-junnujen ykkösen seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 27.5. klo 15.00 Koivusaaren kentällä ja B-tytöt kohtaavat SM-sarjassa seuravaksi TiPSin vieraissa perjantaina 1.6. klo 18.30 Tikkurilan Urheilupuiston nurmella. Tervetuloa kannustamaan JäPS voittoon!
Isot kiitokset kaikille Karuselli-turnaukseen osallistuneille talkoolaisille. Päivä onnistui teidän ansiosta hienosti. Tuuli, sade ja sähköjen katkeaminen lisäsivät haastetta, mutta esteet ovat voitettavissa ja kaikki meni nappiin!