Miesten edustusjoukkue matkaa tänään Lahden Kisapuistoon, jossa pelataan sarjan kärkikamppailu FC Kuusysi - JäPS. Tämän jälkeen edustuksen seuraava peli on kotona keskusnurmella la 26.5. klo 17.00. A-junnujen ykkösen seuraava kotipeli pelataan sunnuntaina 27.5. klo 15.00 Koivusaaren kentällä ja B-tytöt kohtaavat SM-sarjassa seuravaksi TiPSin vieraissa perjantaina 1.6. klo 18.30 Tikkurilan Urheilupuiston nurmella. Tervetuloa kannustamaan JäPS voittoon!
Isot kiitokset kaikille Karuselli-turnaukseen osallistuneille talkoolaisille. Päivä onnistui teidän ansiosta hienosti. Tuuli, sade ja sähköjen katkeaminen lisäsivät haastetta, mutta esteet ovat voitettavissa ja kaikki meni nappiin!
JäPS koki sarjan avaustappionsa eilisessä kolmannen kierroksen ottelussa Gnistanin vieraana. Lukemat Oulunkylässä päätösvihellyksen jälkeen olivat kotijoukkueelle 2-1. Tappiosta huolimatta JäPS jatkaa tasaisen lohkon kärjessä.
JäPS järjestää yhdessä Uudenmaan piirin kanssa P05 Karuselli-turnauksen lukion kentällä Järvenpäässä. Joukkueita on ilmoittautunut 40. Pelit alkavat klo 9.00 ja loppuvat klo 19.00. 05-pojat pelaavat 5v5 pelejä, niin että kentällä on yhtä aikaa 4 ottelua käynnissä. Jokaiselle pelaajalle jaetaan mitalit ja jokaisesta joukkueesta valitaan tsempparipelaaja. Tervetuloa kannustamaan ja katsomaan pelaamisen riemua ja nauttimaan makoisista buffetin antimista!
Ikäluokan päävalmentaja Kimmo Lipponen on nimennyt alle 18-vuotiaiden (1.1.1994) poikien maajoukkueen Ranska-otteluihin.
Edustusjoukkueen kauden toinen sarjapeli sujui yhtä myönteisissä merkeissä kuin avausottelukin. KTP ei kotikentällään Arto Tolsa Areenalla pystynyt pistämään sinipaidoille hanttiin, kun JäPS nakutti tulostaululle tylyt 0-4 lukemat. Maaliahnehtimistaan jatkoi Einari Kurittu, joka osui tällä kertaa kahdesti, Joni Ollilan ja Jari Heimosen säestäessä yhdellä nyytillä mieheen.
JäPSin tytöillä on hyvä viikonloppu, kun B-tytöt nappasivat pisteet kotiin voittamalla HJK:n vieraissa 2-0. Maalit iskivät Jonna Front ja Jenna Koukkari. C-tytöt voittivat vieraissa TB II div. pelin Kuusysiä vastaan 1-2. D-tytöt/99 voittivat kotona FC Wildin lukemin 3-2. Viikonlopun kruunasi T01 sinisten joukkue tasokkaan Lauttasaari-turnauksen voitolla. Lue lisää klikkaamalla uutista.
Uudenmaan piiri palkitsee kuukausittain yhden vapaaehtoistoimijan ja toukokuussa palkinto tulee Järvenpään Palloseuran Mikko Hiltuselle. Mikko on tehnyt pitkän päivätyön lasten ja nuorten jalkapallon parissa. Järvenpäässä hän on työskennellyt mm. valmentajana, pyörittänyt seuran jalkapallokoulu- ja leiritoimintaa, koulu- ja päiväkotijalkapalloa sekä kouluttanut uusia ohjaajia seuran toimintaan. Yhteistyössä piirin kanssa Mikko on ollut myös aktiivinen mm. karusellijärjestäjänä sekä tuonut omia ideoitaan esiin toiminnan kehittämiseksi. Palkintona Mikolle luovutetaan piirin varustepaketti. Koko seuran lämpimät onnittelut Mikolle!
Vanhat uutiset (30.4.2012)