JäPS järjestää mittavan P04/F8-ikäluokan Karuselliturnauksen Järvenpään Ainolan kentällä lauantaina 1.9. Turnaukseen on ilmoittautunut peräti 71 joukkuetta Uudeltamaalta, joten kentällä tullaan näkemään kosolti peli-iloa ja onnistumisia. PD-akatemia toimii turnausjärjestelijänä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan turnausfiiliksestä.
Kaikille avoin 4U- yhteistyöseurojen (SV,JäPS,Futura-jun) ikäluokkien T95-T01 Jalkapalloleiri Pajulahden urheiluopistolla. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset elokuun aikana nettisivujen kautta!
18.-19.8. pelattiin Itä-Hakkilan Kilpa Ry:n (I-HK) emännöimä Pallomeri turnaus 39 joukkueen voimin. JäPSin T01 siniset ottivat turnaushopeaa erittäin kovatasoisen 16 joukkueen sarjan päätteeksi.
P02:t osallistuivat kolmen joukkueen voimin Kelan järjestämään Eloturnaukseen viikonloppuna Kellokoskella. JäPS valkoisten nimellä pelannut joukkue voitti kaikki neljä peliänsä ja saavutti ikäluokan ensimmäisen turnausvoiton aktiivisarjassa. Onnittelut joukkueelle!
TBSM taisteli tiensä valtakunnallisesti Suomen 8 parhaan joukkoon ja edessä on SM-sarjan puolivälieräottelut Kuopion Pallokissoja vastaan. Ensimmäinen ottelu pelataan keskuskentällä sunnuntaina 26.8. klo 16.00 ja toinen ottelu Kuopiossa 2.9. Otteluparin voittaja menee välieriin ja hävinnyt pelaa sijoista 5-8.
Lauantaina otettiin edustuksen pelin yhteydessä ikäluokkien valokuvat keskuskentällä, mutta pelien ja turnausten takia osa ikäluokista ei ehtinyt kuvaukseen. Tiistaina 14.8. klo 17.00 alkaen kuvaukset jatkuvat Ainolassa.
JäPSin P03 osallistui Haukkojen järjestämään tossulätkäturnaukseen, jossa futispojat lätkäjoukkuiden joukossa sijoittuivat hienosti pronssille
JäPS P01 ikäluokka järjestää Ainolan nurmikentillä turnauksen lauantaina 11.8. klo 9-17.30. Mukana turnauksen kilpasarjassa on kaksi joukkuetta Järvenpään ystävyyskaupunki Vácista, Unkarista. Unkarilaiset vieraat saapuivat tiistai-iltana, ja käyvät keskiviikkona pelaamassa HJK:n edustusjoukkuetta vastaan Töölössä. Unkarilaiset vierailevat myön JäPSin järjestämällä akatemialeirillä osallistuen taitokisoihin torstaina.
JäPS P02 joukkueen 12 pelaajaa huoltajineen vierailivat Järvenpään unkarilaisessa ystävyyskaupunki Vácissa 1. - 6.8.2012. Joukkue osallistui Vác VLSE jalkapalloseuran järjestämään turnaukseen lauantaina 4.8.2012. Pojat pärjäsivät hienosti, vaikkakin helteinen sää oli suomalaisen suven jälkeen varsin haastava peliympäristö.
E-kurssin eli lastenohjaajakurssin päivä on muuttunut ja uusi aika on perjantaina 10.8.2012 klo 17.00-20.00 seuran toimistolla. Lisäinfoa koulutussivulla.