Uutiset

P02 lopputurnaus pelataan la-su 8.-9.9.2012 Tuusulan urheilupuistossa tekonurmella. Yli 100 ottelua 34 joukkueen voimin. Klikkaa uutista niin pääset turnausohjelmaan.
Jos futisjunnujenn kamppeita on kateissa, käykää kurkkaamassa AA-Areenalla löytötavaroista tai JäPS -kirpputorin sivuilta, muutamista vaatteista ja kengistä on kuvia. Kirpputorille voi laittaa myös myyntiin pieneksi jääneitä varusteita.
Miten käy vuonna 2012, kuka vien koulufutismestaruuden tyttöjen ja poikien sarjoissa..? Ilmoittautumiset 21.9. mennessä.
TBSM:n puolivälierän toinen osaottelu pelataan sunnuntaina klo 16.00 Kuopiossa.
JäPS järjestää mittavan P04/F8-ikäluokan Karuselliturnauksen Järvenpään Ainolan kentällä lauantaina 1.9. Turnaukseen on ilmoittautunut peräti 71 joukkuetta Uudeltamaalta, joten kentällä tullaan näkemään kosolti peli-iloa ja onnistumisia. PD-akatemia toimii turnausjärjestelijänä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan turnausfiiliksestä.
Kaikille avoin 4U- yhteistyöseurojen (SV,JäPS,Futura-jun) ikäluokkien T95-T01 Jalkapalloleiri Pajulahden urheiluopistolla. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset elokuun aikana nettisivujen kautta!
18.-19.8. pelattiin Itä-Hakkilan Kilpa Ry:n (I-HK) emännöimä Pallomeri turnaus 39 joukkueen voimin. JäPSin T01 siniset ottivat turnaushopeaa erittäin kovatasoisen 16 joukkueen sarjan päätteeksi.
P02:t osallistuivat kolmen joukkueen voimin Kelan järjestämään Eloturnaukseen viikonloppuna Kellokoskella. JäPS valkoisten nimellä pelannut joukkue voitti kaikki neljä peliänsä ja saavutti ikäluokan ensimmäisen turnausvoiton aktiivisarjassa. Onnittelut joukkueelle!
TBSM taisteli tiensä valtakunnallisesti Suomen 8 parhaan joukkoon ja edessä on SM-sarjan puolivälieräottelut Kuopion Pallokissoja vastaan. Ensimmäinen ottelu pelataan keskuskentällä sunnuntaina 26.8. klo 16.00 ja toinen ottelu Kuopiossa 2.9. Otteluparin voittaja menee välieriin ja hävinnyt pelaa sijoista 5-8.
Lauantaina otettiin edustuksen pelin yhteydessä ikäluokkien valokuvat keskuskentällä, mutta pelien ja turnausten takia osa ikäluokista ei ehtinyt kuvaukseen. Tiistaina 14.8. klo 17.00 alkaen kuvaukset jatkuvat Ainolassa.
RSS ATOM