Uutiset

Operaatio Pelisäännöt kulkee nyt nimellä Urheilun Pelisäännöt. Urheilun Pelisääntöjen tavoitteena on synnyttää keskustelua lasten urheilun arvoista, toimintaperiaatteista ja käytännöistä. Erityisenä teemana vuonna 2013 jatkuu vanhempien merkitys lasten ja nuorten urheilussa. Vapaaehtoistyö ja innostaminen urheilemaan ovat keskiössä. Kaikkien C15 ja nuorempien ikäluokkien on palautettava Pelisäännöt sähköisellä lomakkeella 31.3. mennessä.
Palloliiton Uudenmaan Piiri järjesti kykyleirin Eerikkilän urheiluopistolla 3.-4.3.2013. Leirille osallistui JäPSin 01 poikia sekä 01-00 tyttöjä. Valmennuspäällikkö Mika Sandbergin mukaan pelaajamme esiintyivät edukseen ja osoittivat kuuluvansa Uudenmaan piirin ikäluokkiensa parhaimmistoon. Leirille oli valittu pelaajat kykykoulusarjan peleistä yhteistyössä seurojen kanssa. Leirille osallistui yhteensä n. 150 junioria.
Tulevana lauantaina Auto-Arita Areena täyttyy 04-pojista heidän pelatessa neljännessä halliturnauksessaan talven mittaan. Sarjoja on kaksi, aktiivit ja haastajat ja pelit alkavat klo 9 ja päättyvät klo 17.00. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan ja nauttimaan buffetin antimista.
Tulevan kesän peleihin tarvitaan taas paljon uusia pelinohjaajia, ilmoittautuminen kevään koulutukseen nettisivujen kautta.
Jäljellä vielä 9.3 pelattavat sijoitusottelut, jonka jälkeen on selvillä tämän kauden voittajat sekä miesten että naisten sarjassa. Runkosarjan voittoon naisissa Nouladies, vastaavasti miesten puolella Cityballs.
Tehoryhmiin kuuluu temppu-, taito-, kykykoulu. Koulut on Järvenpään Palloseuran järjestämää lisätoimintaa motivoituneille pelaajille. Toiminnoilla pyritään kehittämään pelaajia yksilöinä paremmiksi jalkapalloilijoiksi kokonaisvaltaisesti. Kaikkiin tehoryhmiin ilmoittaudutaan nettilomakkeen kautta.
Suosituissa talven halliturnauksissa on vielä muutama paikka vapaana. P04 turnaus 23.2. aktiivit -sarjassa on yksi paikka vapaana sekä 23.3. T04-05 turnauksessa kolme paikkaa vapaana. Lisätiedot turnaussivulta.
1/1 Suomen Palloliitto avaa jalkapallon A-maajoukkueen MM-karsintaotteluiden yksittäislipunmyynnin maanantaina 4. maaliskuuta Lippupalvelun myyntikanavissa. Huuhkajat kohtaa jäljellä olevissa MM-karsinnan kotiotteluissa Valko-Venäjän (7.6. kello 19.00) ja Espanjan (6.9.) Helsingin Olympiastadionilla
Jalkapallohallin rakenteita vahvistettiin varmuuden varalta viime talven aikana. Rakennusvalvonta on tarkastanut ja hyväksynyt hallin vahvistusten jälkeen. Halli on siten turvallinen paikka harrastaa ja pelata jalkapalloa. Viikolla 8-15 on joitain vapaita vuoroja varattavissa. Tiedustelut JäPSin toimistolta.
JäPSin suositut halliturnaukset Auto-Arita Areenalla jatkuvat tulevana lauantaina, jolloin 04-06 tytöt valtaavat jalkapallohallin. Pelit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 13.00 palkintojenjakoon. Tervetuloa kannustamaan!
RSS ATOM