JäPS P02 joukkueen 12 pelaajaa huoltajineen vierailivat Järvenpään unkarilaisessa ystävyyskaupunki Vácissa 1. - 6.8.2012. Joukkue osallistui Vác VLSE jalkapalloseuran järjestämään turnaukseen lauantaina 4.8.2012. Pojat pärjäsivät hienosti, vaikkakin helteinen sää oli suomalaisen suven jälkeen varsin haastava peliympäristö.
E-kurssin eli lastenohjaajakurssin päivä on muuttunut ja uusi aika on perjantaina 10.8.2012 klo 17.00-20.00 seuran toimistolla. Lisäinfoa koulutussivulla.
JäPS järjestää Akatemialeirin 97-03 nykyisille että tuleville akatemiapelaajille. Leiri pidetään Koivusaaren kentällä ja Auto-Arita hallissa. Leirin ohjelmassa on mm. Anne Parnilan luento, fysikkatestit ja maalintekoklinikka, jossa mukana myös edustustusjoukkueen maalitykki Einari Kurittu. Leirille on ilmoittautunut 142 JäPSin pelaajaa. Lisäväriä leriille tuo Unkarin Vacin joukkue yhtenä päivänä, jolloin leirillä ahkeroi noin 180 lasta ja nuorta ohjaajineen.
Ikämiesten SM-turnaus pelataan 3.-4.8. Kellokoskella ja Järvenpäässä. Järvenpään pelit perjantaina 3.8. klo 13-19 ja lauantiana 4.8. klo 10-11 keskuskentällä. NicePower jatkaa hyvää turnaustarjontaa aikuisten Jamiturnauksella lauantaina klo 12 alkaen. Tervetuloa katsomaan ja nauttimaan buffettien antimista.
Nyt on aika taasen ilmoittautua tuleviin tapahtumiin. Kesäfutis starttaa 6.8. lukion kentällä, Naperofutis alkaa 12.8. yhteiskoulun kentällä ja jalkapallokoulu 6.8. Aikuisten harrastesarja Umbro-liiga starttaa myös elokuussa. Lisätietoja harrastesivuilta.
P99 ja P98 edustusmiehistöt osallistuivat Göteborgissa järjestettyyn, maailman suurimpaan junioriturnaukseen 16. - 21.7. Pelaajarinkiin iskenyttä vatsatautiepidemiaa lukuunottamatta reissu onnistui erinomaisesti. Kummatkin joukkueet saivat kosolti kovia, kansainvälisiä pelejä, jotka toivottavasti tuovat tulosta kun syksyn sarjakausi piakkoin käynnistyy. Tänä vuonna Gothia Cupiin osallistui reilut 1600 joukkuetta, yli 80 eri maasta.
Keskiviikkona 4.7. tuli tieto, että myös JäPSin B-tytöissä pelaava Jonna Front on mukana TU-16 -ikäluokan avoimessa PM-turnauksessa Norjassa. Jo viime viikolla uutisoitiin, että hänen sisarensa Jenna Front on mukana Suomen joukkueessa. Turnaus pelataan 7.- 15. heinäkuuta Altassa.
Karinin Siivous voitti tämän keväisen Umbro-liigan, FC Kipakki tuli toiseksi ja Keltanokat kolmanneksi. Liiga jatkuu syksyllä samoilla kentillä, varaa paikkasi ilmoittautumislomakkeella.
Toimiston väki lomailee seuraavasti; Marjo lomalla 25.6.-20.7. ja Mika lomalla 9.7.-3.8. Viikolla 28 tulee alustavat otteluohjelmat ja silloin toimisto palvelee sähköpostitse. Hyvää juhannusta kaikille!
Tyttöjen piirijoukkue Cupin turnaus pelattiin 17.-20.6. Eerikkilässä. JäPSistä C14 Cupiin oli valittu Ronja Ikonen, Wilma Tuiskula ja Anni Martikainen. Ronja valittiin myös turnauksen All Stars 2:een. Poikien piiri Cup pelattiin 14.-17.6. ja C14 pojissa JäPSiä edusti Lenni Saatsi.