Uutiset

TBSM pelaa seuran 2000-luvun parhaasta SM-sijoituksesta tyttöpuolella, kun joukkue pelaa 14.10. SM-sarjan sijoista 5-6 JypK:iä vastaan Jyväskylässä järjestettävässä päätöstapahtumassa. Paikalle saapuu mm. naiset EM-turnaukseen johdattanut Andree Jeglertz.
Sateiden johdosta Ainolan kenttä suljetaan kokonaan maanantaina 24.9. Vuorot siirtyvät tekonurmille annettujen vuorojen mukaan.
TU17 (1.1.1996) maajoukkueen päävalmentaja Marko Saloranta on nimennyt joukkueen EM-alkukarsintaturnaukseen Valko-Venäjällä 29.9.-7.10.2012. JäPSin Jenna Front on valittu turnaukseen ja Jonna on varasijalla. Lohkovoittajat (11) ja viisi parasta kakkosta selviytyvät toiselle karsintakierrokselle, joka pelataan keväällä 2013.
Viikonloppuna TD:n joukkueet uurastivat turnauksissa Seinäjoella ja Jyväskylässä. T99 Talent ja T00 Sininen selvittivät tiensä loppuotteluihin ja T00 Talent taisteli itsensä pronssiotteluun. Onnittelu joukkueille hienosta turnausmenestyksestä!
P02 lopputurnaus pelataan la-su 8.-9.9.2012 Tuusulan urheilupuistossa tekonurmella. Yli 100 ottelua 34 joukkueen voimin. Klikkaa uutista niin pääset turnausohjelmaan.
Jos futisjunnujenn kamppeita on kateissa, käykää kurkkaamassa AA-Areenalla löytötavaroista tai JäPS -kirpputorin sivuilta, muutamista vaatteista ja kengistä on kuvia. Kirpputorille voi laittaa myös myyntiin pieneksi jääneitä varusteita.
Miten käy vuonna 2012, kuka vien koulufutismestaruuden tyttöjen ja poikien sarjoissa..? Ilmoittautumiset 21.9. mennessä.
TBSM:n puolivälierän toinen osaottelu pelataan sunnuntaina klo 16.00 Kuopiossa.
JäPS järjestää mittavan P04/F8-ikäluokan Karuselliturnauksen Järvenpään Ainolan kentällä lauantaina 1.9. Turnaukseen on ilmoittautunut peräti 71 joukkuetta Uudeltamaalta, joten kentällä tullaan näkemään kosolti peli-iloa ja onnistumisia. PD-akatemia toimii turnausjärjestelijänä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan turnausfiiliksestä.
Kaikille avoin 4U- yhteistyöseurojen (SV,JäPS,Futura-jun) ikäluokkien T95-T01 Jalkapalloleiri Pajulahden urheiluopistolla. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset elokuun aikana nettisivujen kautta!
RSS ATOM