JäPS-taustainen, 60 naisten maajoukkueen peliä pelannut Terhi Uusi-Luomalahti on nimetty TBSM-joukkueen vastuuvalmentajaksi ensi kaudeksi. Terhillä on mm. 7 Suomen mestaruutta ja 4 Suomen Cupin voittoa. Pelaajaura loppui vuonna 2006 ja valmennusura alkoi vuonna 2007. JäPS toivottaa Terhin sydämellisesti tervetulleeksi takaisin kotiseuraan!
Aikuisten harrastesarjan finaalit pelattiin tiistaina 25.9. lukion kentällä ja voiton vei tällä kertaa FC Kipakki. Hopeaa otti Fransescon Lapset ja pronssia JKV. Kiitos osallistujille, tervetuloa talvisarjaa pelaamaan!
TBSM pelaa seuran 2000-luvun parhaasta SM-sijoituksesta tyttöpuolella, kun joukkue pelaa 14.10. SM-sarjan sijoista 5-6 JypK:iä vastaan Jyväskylässä järjestettävässä päätöstapahtumassa. Paikalle saapuu mm. naiset EM-turnaukseen johdattanut Andree Jeglertz.
Sateiden johdosta Ainolan kenttä suljetaan kokonaan maanantaina 24.9. Vuorot siirtyvät tekonurmille annettujen vuorojen mukaan.
TU17 (1.1.1996) maajoukkueen päävalmentaja Marko Saloranta on nimennyt joukkueen EM-alkukarsintaturnaukseen Valko-Venäjällä 29.9.-7.10.2012. JäPSin Jenna Front on valittu turnaukseen ja Jonna on varasijalla. Lohkovoittajat (11) ja viisi parasta kakkosta selviytyvät toiselle karsintakierrokselle, joka pelataan keväällä 2013.
Viikonloppuna TD:n joukkueet uurastivat turnauksissa Seinäjoella ja Jyväskylässä. T99 Talent ja T00 Sininen selvittivät tiensä loppuotteluihin ja T00 Talent taisteli itsensä pronssiotteluun. Onnittelu joukkueille hienosta turnausmenestyksestä!
P02 lopputurnaus pelataan la-su 8.-9.9.2012 Tuusulan urheilupuistossa tekonurmella. Yli 100 ottelua 34 joukkueen voimin. Klikkaa uutista niin pääset turnausohjelmaan.
Jos futisjunnujenn kamppeita on kateissa, käykää kurkkaamassa AA-Areenalla löytötavaroista tai JäPS -kirpputorin sivuilta, muutamista vaatteista ja kengistä on kuvia. Kirpputorille voi laittaa myös myyntiin pieneksi jääneitä varusteita.
Miten käy vuonna 2012, kuka vien koulufutismestaruuden tyttöjen ja poikien sarjoissa..? Ilmoittautumiset 21.9. mennessä.
TBSM:n puolivälierän toinen osaottelu pelataan sunnuntaina klo 16.00 Kuopiossa.