JäPSin P03 osallistui Haukkojen järjestämään tossulätkäturnaukseen, jossa futispojat lätkäjoukkuiden joukossa sijoittuivat hienosti pronssille
JäPS P01 ikäluokka järjestää Ainolan nurmikentillä turnauksen lauantaina 11.8. klo 9-17.30. Mukana turnauksen kilpasarjassa on kaksi joukkuetta Järvenpään ystävyyskaupunki Vácista, Unkarista. Unkarilaiset vieraat saapuivat tiistai-iltana, ja käyvät keskiviikkona pelaamassa HJK:n edustusjoukkuetta vastaan Töölössä. Unkarilaiset vierailevat myön JäPSin järjestämällä akatemialeirillä osallistuen taitokisoihin torstaina.
JäPS P02 joukkueen 12 pelaajaa huoltajineen vierailivat Järvenpään unkarilaisessa ystävyyskaupunki Vácissa 1. - 6.8.2012. Joukkue osallistui Vác VLSE jalkapalloseuran järjestämään turnaukseen lauantaina 4.8.2012. Pojat pärjäsivät hienosti, vaikkakin helteinen sää oli suomalaisen suven jälkeen varsin haastava peliympäristö.
E-kurssin eli lastenohjaajakurssin päivä on muuttunut ja uusi aika on perjantaina 10.8.2012 klo 17.00-20.00 seuran toimistolla. Lisäinfoa koulutussivulla.
JäPS järjestää Akatemialeirin 97-03 nykyisille että tuleville akatemiapelaajille. Leiri pidetään Koivusaaren kentällä ja Auto-Arita hallissa. Leirin ohjelmassa on mm. Anne Parnilan luento, fysikkatestit ja maalintekoklinikka, jossa mukana myös edustustusjoukkueen maalitykki Einari Kurittu. Leirille on ilmoittautunut 142 JäPSin pelaajaa. Lisäväriä leriille tuo Unkarin Vacin joukkue yhtenä päivänä, jolloin leirillä ahkeroi noin 180 lasta ja nuorta ohjaajineen.
Ikämiesten SM-turnaus pelataan 3.-4.8. Kellokoskella ja Järvenpäässä. Järvenpään pelit perjantaina 3.8. klo 13-19 ja lauantiana 4.8. klo 10-11 keskuskentällä. NicePower jatkaa hyvää turnaustarjontaa aikuisten Jamiturnauksella lauantaina klo 12 alkaen. Tervetuloa katsomaan ja nauttimaan buffettien antimista.
Nyt on aika taasen ilmoittautua tuleviin tapahtumiin. Kesäfutis starttaa 6.8. lukion kentällä, Naperofutis alkaa 12.8. yhteiskoulun kentällä ja jalkapallokoulu 6.8. Aikuisten harrastesarja Umbro-liiga starttaa myös elokuussa. Lisätietoja harrastesivuilta.
P99 ja P98 edustusmiehistöt osallistuivat Göteborgissa järjestettyyn, maailman suurimpaan junioriturnaukseen 16. - 21.7. Pelaajarinkiin iskenyttä vatsatautiepidemiaa lukuunottamatta reissu onnistui erinomaisesti. Kummatkin joukkueet saivat kosolti kovia, kansainvälisiä pelejä, jotka toivottavasti tuovat tulosta kun syksyn sarjakausi piakkoin käynnistyy. Tänä vuonna Gothia Cupiin osallistui reilut 1600 joukkuetta, yli 80 eri maasta.
Keskiviikkona 4.7. tuli tieto, että myös JäPSin B-tytöissä pelaava Jonna Front on mukana TU-16 -ikäluokan avoimessa PM-turnauksessa Norjassa. Jo viime viikolla uutisoitiin, että hänen sisarensa Jenna Front on mukana Suomen joukkueessa. Turnaus pelataan 7.- 15. heinäkuuta Altassa.
Karinin Siivous voitti tämän keväisen Umbro-liigan, FC Kipakki tuli toiseksi ja Keltanokat kolmanneksi. Liiga jatkuu syksyllä samoilla kentillä, varaa paikkasi ilmoittautumislomakkeella.