18.-19.8. pelattiin Itä-Hakkilan Kilpa Ry:n (I-HK) emännöimä Pallomeri turnaus 39 joukkueen voimin. JäPSin T01 siniset ottivat turnaushopeaa erittäin kovatasoisen 16 joukkueen sarjan päätteeksi.
P02:t osallistuivat kolmen joukkueen voimin Kelan järjestämään Eloturnaukseen viikonloppuna Kellokoskella. JäPS valkoisten nimellä pelannut joukkue voitti kaikki neljä peliänsä ja saavutti ikäluokan ensimmäisen turnausvoiton aktiivisarjassa. Onnittelut joukkueelle!
TBSM taisteli tiensä valtakunnallisesti Suomen 8 parhaan joukkoon ja edessä on SM-sarjan puolivälieräottelut Kuopion Pallokissoja vastaan. Ensimmäinen ottelu pelataan keskuskentällä sunnuntaina 26.8. klo 16.00 ja toinen ottelu Kuopiossa 2.9. Otteluparin voittaja menee välieriin ja hävinnyt pelaa sijoista 5-8.
Lauantaina otettiin edustuksen pelin yhteydessä ikäluokkien valokuvat keskuskentällä, mutta pelien ja turnausten takia osa ikäluokista ei ehtinyt kuvaukseen. Tiistaina 14.8. klo 17.00 alkaen kuvaukset jatkuvat Ainolassa.
JäPSin P03 osallistui Haukkojen järjestämään tossulätkäturnaukseen, jossa futispojat lätkäjoukkuiden joukossa sijoittuivat hienosti pronssille
JäPS P01 ikäluokka järjestää Ainolan nurmikentillä turnauksen lauantaina 11.8. klo 9-17.30. Mukana turnauksen kilpasarjassa on kaksi joukkuetta Järvenpään ystävyyskaupunki Vácista, Unkarista. Unkarilaiset vieraat saapuivat tiistai-iltana, ja käyvät keskiviikkona pelaamassa HJK:n edustusjoukkuetta vastaan Töölössä. Unkarilaiset vierailevat myön JäPSin järjestämällä akatemialeirillä osallistuen taitokisoihin torstaina.
JäPS P02 joukkueen 12 pelaajaa huoltajineen vierailivat Järvenpään unkarilaisessa ystävyyskaupunki Vácissa 1. - 6.8.2012. Joukkue osallistui Vác VLSE jalkapalloseuran järjestämään turnaukseen lauantaina 4.8.2012. Pojat pärjäsivät hienosti, vaikkakin helteinen sää oli suomalaisen suven jälkeen varsin haastava peliympäristö.
E-kurssin eli lastenohjaajakurssin päivä on muuttunut ja uusi aika on perjantaina 10.8.2012 klo 17.00-20.00 seuran toimistolla. Lisäinfoa koulutussivulla.
JäPS järjestää Akatemialeirin 97-03 nykyisille että tuleville akatemiapelaajille. Leiri pidetään Koivusaaren kentällä ja Auto-Arita hallissa. Leirin ohjelmassa on mm. Anne Parnilan luento, fysikkatestit ja maalintekoklinikka, jossa mukana myös edustustusjoukkueen maalitykki Einari Kurittu. Leirille on ilmoittautunut 142 JäPSin pelaajaa. Lisäväriä leriille tuo Unkarin Vacin joukkue yhtenä päivänä, jolloin leirillä ahkeroi noin 180 lasta ja nuorta ohjaajineen.
Ikämiesten SM-turnaus pelataan 3.-4.8. Kellokoskella ja Järvenpäässä. Järvenpään pelit perjantaina 3.8. klo 13-19 ja lauantiana 4.8. klo 10-11 keskuskentällä. NicePower jatkaa hyvää turnaustarjontaa aikuisten Jamiturnauksella lauantaina klo 12 alkaen. Tervetuloa katsomaan ja nauttimaan buffettien antimista.