Uutiset

Perinteinen ala-asteiden jalkapalloturnaus pelataan tänään lukion kentällä klo 8.30-15.00. Turnauksessa on mukana yli 400 lasta ja 21 luokkaa. JäPS lahjoittaa jokaiselle luokalle oman pallon välituntipelailua varten.
JäPSin nuorimmat joukkueet, 07-ikäluokan Nappulat ja Nepparit, osallistuivat Opel-liigan pelitapahtumaan sunnuntaina 5.5. Mäntsälän urheilupuistossa. Molemmat joukkueet pelasivat 4 peliä intoa ja tarmoa pursuten.
Muistutuksena seuran kevätkokous tänään toimistolla klo 18.00. Tervetuloa!
Naiset avasivat sarjakautensa voitolla sunnuntaina pelatussa Naisten Kakkosen ottelussa Lappeenrannassa PEPO - JäPS. Ottelu päättyi lukemiin 2-3, maalintekijöinä Noora Pöllänen, Terhi Uusi-Luomalahti vaparista ja Anetta Tihveräinen.
VJS:n isännöimässä miniturnaukseen oli kutsuttu kuusi harrastetason joukkuetta eri puolilta Uuttamaata
Miesten Kakkosen ensimmäinen kotipeli pelataan lauantaina 27.4. klo 16.00 alkaen Koivusaaren tekonurmlla. Koivusaaren koululla on samaan aikaan turnaus, joten parkkipaikkoja on niukasti. Sinistä päälle ja tervetuloa kannustaan omat voittoon!
Erittäin suositut pienten lasten Naperofutis ja Jalkapallokoulut aloittivat tänään Auto-Arita Areenalla iloisissa tunnelmissa. Jalkapallokoulu on tarkoitettu vuonna 2007 syntyneille pojille ja vuosina 2006-2007 syntyneille tytöille ja Naperofutis vuosina 08-10 syntyneille pikkufutareille. Vielä mahtuu mukaan kaikkiin ryhmiin, tervetuloa aloittamaan kiva harrastus!
Edustusjoukkueen kausikortteja voi ostaa JäPSin toimistolta ja edustusjoukkueen taustahenkilöiltä.
P03:t tekivät ensimmäisen ulkomaan turnausmatkan Viron Tarttoon. Tausta-aktiivien pitämästä blogista voi käydä lukemassa mukavaa tarinointia viikonlopun kulusta ja mm. joukkueen ihka ensimmäisestä maalista ulkomailla. Siinä oli syytä tuuletuksiin! http://japsp03.blogspot.fi/
Kevätkokous joudutaan siirtämään kahdella viikolla ja uusi aika on maananatai 29.4. klo 18.00. Toimistorakennuksessa on mittava remontti meneillään ja tällä hetkellä mm. vedentulo on katkaistu.
RSS ATOM