Launtaisin jalkapallohallin täyttävät nuorimpien ikäluokkien jalkapalloilijat seuran miniturnausten merkeissä. Tulevana lauantaina pelaa P06 ikäluokan pallotaiturit klo 9-16.30. JäPSistä turnauksessa on mukana 4 jalkapallokoulun joukkuetta. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan ja nauttimaan pullakahvit buffetista!
Järvenpään Palloseuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 17.11.2012. Syyskokouksessa käsiteltiin seuran toimintasuunnitelma, talousarvio vuodelle 2013 sekä valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Kai Luolavuo sekä johtokunnan jäsenet.
Kauden päättäjäisissä 17.11. lukion areenalla palkittiin vuoden aikana ansioituneita pelaajia sekä toimihenkilöitä. Tänä vuonna mm. vuoden jäpsiläisenä palkittiin Jari Kurittu ja puheenjohtajan palkinnolla Vaparin Sami Ritokoski ja vuoden valmentajana Mika Sandberg. Muut palkitut uutista klikkaamalla. Onnittelut kaikille palkituille ja sydämelliset kiitokset koko juhlaväelle! Pokkaamattomia palkintoja voi noutaa toimistolta
Joukkueen huoltajille ja muille toimihenkilöille suunnattu huoltajan perusukurssi pidetään 27.11. JäPSin toimistolla. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Muistattehan seuran tapahtumat lauantaina! Seuran syyskokous alkaa klo 11.00 toimistolla, kauden päätösjuhlat palkitsemisineen klo 15.00 lukion Areeanalla (ruokala) ja ilta huipentuu aikuisten juhliin toimistolla klo 19.00 alkaen. Tervetuloa!
Talvisarja aikuisille harrastajille pyörähti käyntiin 10.11. klo 18.00 Auto-Arita Areenalla. Naisten sarjassa pelaa 9 joukkuetta ja miesten sarjassa 6.
Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 17.11.2012 klo 11.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Suomen Palloliiton liittohallitus hyväksyi keskiviikkona (31.10.) miesten Kakkosen lohkojaot kaudelle 2013. Kakkonen pelataan neljässä kymmenen joukkueen lohkossa. Lohkojaot on tehty maantieteellisin perustein. Seitsemän helsinkiläisjoukkuetta on arvottu kahteen eri lohkoon (Itälohko ja Etelälohko) Palloliiton toimistolla 29. lokakuuta.
Seurayhteistyöllä toteutettava leiri lähestyy. Leirin infokirje on lähetetty osallistujille tällä viikolla. JäPSiläisten bussikuljetusten lähtö on perjantaina 9.11. klo 15.00 linja-autoasemalta.
Piirin marraskuun tiedote on julkaistu, josta luettavissa ajankohtaiset asiat.