Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 17.11.2012 klo 11.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Suomen Palloliiton liittohallitus hyväksyi keskiviikkona (31.10.) miesten Kakkosen lohkojaot kaudelle 2013. Kakkonen pelataan neljässä kymmenen joukkueen lohkossa. Lohkojaot on tehty maantieteellisin perustein. Seitsemän helsinkiläisjoukkuetta on arvottu kahteen eri lohkoon (Itälohko ja Etelälohko) Palloliiton toimistolla 29. lokakuuta.
Seurayhteistyöllä toteutettava leiri lähestyy. Leirin infokirje on lähetetty osallistujille tällä viikolla. JäPSiläisten bussikuljetusten lähtö on perjantaina 9.11. klo 15.00 linja-autoasemalta.
Piirin marraskuun tiedote on julkaistu, josta luettavissa ajankohtaiset asiat.
Piirin taitokisat (31.10.2012)
Mukaan on tulossa ennätysmäärä junioreita, peräti 1700 on ilmoittautunut mukaan. Tämän vuoksi aikatauluissa on jouduttu tekemään muutoksia ja itse tapahtumassa tarvitaan kärsivällisyyttä. Valtakunnalliset kilpailut pidetään Eerikkilässä 24.-25.11. Lisätiedot http://www.palloliitto.fi/uutiset/taitokilpailut-2012-saapuminen-taitokisoihin
Seuran superpäivää vietetään lauantaina 17.11., jolloin pidetään seuran syyskokous klo 11.00 toimistolla, kauden päätösjuhlat palkitsemisineen Lukion Areenalla klo 15.00 ja illan päättää aikuisten iltajuhlat klo 19.00 alkaen JäPSin toimistolla.
Viikoilla 43-48 löytyy muutama vapaa arki-illan vuoro jalkapallohallista sekä joitain lauantai-iltoja. Varaukset toimistosta.
Viikolla 43 pidettävälle syyslomaleirille voi vielä ilmoittautua. Varaa leiripaikkasi oheisen ilmoittautumisen kautta!
Tehoryhmiin kuuluu temppu-, taito-, kykykoulu. Koulut on Järvenpään Palloseuran järjestämää lisätoimintaa motivoituneille pelaajille. Toiminnoilla pyritään kehittämään pelaajia yksilöinä paremmiksi jalkapalloilijoiksi kokonaisvaltaisesti. Kaikkiin tehoryhmiin ilmoittaudutaan nettilomakkeen kautta.
TBSM matkustaa viikonlopuksi Jyväskylään kauden päätöstapahtumaan, jossa pelataan SM-sarjan sijoitusksista 1-8. JäPS pelaa sijoista 5-6 järjestävän seuran kotijoukkuetta JyPK:iä vastaan.