JäPSin suositut halliturnaukset Auto-Arita Areenalla jatkuvat tulevana lauantaina, jolloin 04-06 tytöt valtaavat jalkapallohallin. Pelit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 13.00 palkintojenjakoon. Tervetuloa kannustamaan!
TD Akatemia osallistui ensimmäistä kertaa tasokkaaseen Ilveksen järjestämään Tampereen Pirkkahalli-turnaukseen. Turnaus pelattiin 19. - 20.1.2013.
JäPSin Naiset pelaavat tulevalla kaudella Naisten Kakkkosta A-lohkossa. Pelimatkoja on luvassa eteläisen Suomen lisäksi Jyväskylään ja Joensuuhun asti. Naisten Kakkonen pelataan kaksinkertaisena sarjana kolmessa 10 joukkueen lohkossa. Lohkovoittajat ja paras toiseksi sijoittunut joukkue nousevat suoraan Naisten Ykköseen kaudelle 2014.
Jalkapallokoulu ja naperofutis viettävät joulutaukoa viikoilla 51-1. Ensi vuonna jalkapallokoulu jatkuu perjantaina 11.1. ja naperofutis sunnuntaina 13.1. Vielä mahtuu mukaan uusia innokkaita!
Seurayhteistyönä järjestetään poikien jalkapalloleiri 26.-27.1.2013 Eerikkilän Urheiluopistolla. Leirin tavoitteina on taidon oppiminen (syötöt, kuljetukset, harhautukset maalinteko jne.), ennen kaikkea yhdessä pärjääminen ja tutustuminen muiden seurojen kavereihin. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Klikkaa uutista lisätietoihin.
JäPSin 4U 99 pojat aloittavat puolivaltakunnallisen Etelä-Länsiliigan karsinapelit Hyvinkään Villa Parkissa tulevana lauantaina 15.12.2012 klo 16.30-18.30. Seuraava ottelu pelataan 20.1. klo 14.30-16.30 Keravalla PKKU:ta vastaan.
Pelipassit ja vakuutukset kaudelle 2013 tulevat myyntiin PalloVerkkoon maanantaina 3.12.2012. Pelipassit ja vakuutukset tulevat kuitenkin voimaan aikaisintaan 1.1.2013. Kauden 1.1.-31.12.2012 pelipassi ja vakuutusturva päättyvät 31.12.
Launtaisin jalkapallohallin täyttävät nuorimpien ikäluokkien jalkapalloilijat seuran miniturnausten merkeissä. Tulevana lauantaina pelaa P06 ikäluokan pallotaiturit klo 9-16.30. JäPSistä turnauksessa on mukana 4 jalkapallokoulun joukkuetta. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan ja nauttimaan pullakahvit buffetista!
Järvenpään Palloseuran sääntömääräinen syyskokous pidettiin 17.11.2012. Syyskokouksessa käsiteltiin seuran toimintasuunnitelma, talousarvio vuodelle 2013 sekä valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Kai Luolavuo sekä johtokunnan jäsenet.
Kauden päättäjäisissä 17.11. lukion areenalla palkittiin vuoden aikana ansioituneita pelaajia sekä toimihenkilöitä. Tänä vuonna mm. vuoden jäpsiläisenä palkittiin Jari Kurittu ja puheenjohtajan palkinnolla Vaparin Sami Ritokoski ja vuoden valmentajana Mika Sandberg. Muut palkitut uutista klikkaamalla. Onnittelut kaikille palkituille ja sydämelliset kiitokset koko juhlaväelle! Pokkaamattomia palkintoja voi noutaa toimistolta