Kauden päättäjäisissä 17.11. lukion areenalla palkittiin vuoden aikana ansioituneita pelaajia sekä toimihenkilöitä. Tänä vuonna mm. vuoden jäpsiläisenä palkittiin Jari Kurittu ja puheenjohtajan palkinnolla Vaparin Sami Ritokoski ja vuoden valmentajana Mika Sandberg. Muut palkitut uutista klikkaamalla. Onnittelut kaikille palkituille ja sydämelliset kiitokset koko juhlaväelle! Pokkaamattomia palkintoja voi noutaa toimistolta
Joukkueen huoltajille ja muille toimihenkilöille suunnattu huoltajan perusukurssi pidetään 27.11. JäPSin toimistolla. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Muistattehan seuran tapahtumat lauantaina! Seuran syyskokous alkaa klo 11.00 toimistolla, kauden päätösjuhlat palkitsemisineen klo 15.00 lukion Areeanalla (ruokala) ja ilta huipentuu aikuisten juhliin toimistolla klo 19.00 alkaen. Tervetuloa!
Talvisarja aikuisille harrastajille pyörähti käyntiin 10.11. klo 18.00 Auto-Arita Areenalla. Naisten sarjassa pelaa 9 joukkuetta ja miesten sarjassa 6.
Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 17.11.2012 klo 11.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Suomen Palloliiton liittohallitus hyväksyi keskiviikkona (31.10.) miesten Kakkosen lohkojaot kaudelle 2013. Kakkonen pelataan neljässä kymmenen joukkueen lohkossa. Lohkojaot on tehty maantieteellisin perustein. Seitsemän helsinkiläisjoukkuetta on arvottu kahteen eri lohkoon (Itälohko ja Etelälohko) Palloliiton toimistolla 29. lokakuuta.
Seurayhteistyöllä toteutettava leiri lähestyy. Leirin infokirje on lähetetty osallistujille tällä viikolla. JäPSiläisten bussikuljetusten lähtö on perjantaina 9.11. klo 15.00 linja-autoasemalta.
Piirin marraskuun tiedote on julkaistu, josta luettavissa ajankohtaiset asiat.
Piirin taitokisat (31.10.2012)
Mukaan on tulossa ennätysmäärä junioreita, peräti 1700 on ilmoittautunut mukaan. Tämän vuoksi aikatauluissa on jouduttu tekemään muutoksia ja itse tapahtumassa tarvitaan kärsivällisyyttä. Valtakunnalliset kilpailut pidetään Eerikkilässä 24.-25.11. Lisätiedot http://www.palloliitto.fi/uutiset/taitokilpailut-2012-saapuminen-taitokisoihin
Seuran superpäivää vietetään lauantaina 17.11., jolloin pidetään seuran syyskokous klo 11.00 toimistolla, kauden päätösjuhlat palkitsemisineen Lukion Areenalla klo 15.00 ja illan päättää aikuisten iltajuhlat klo 19.00 alkaen JäPSin toimistolla.