Jäljellä vielä 9.3 pelattavat sijoitusottelut, jonka jälkeen on selvillä tämän kauden voittajat sekä miesten että naisten sarjassa. Runkosarjan voittoon naisissa Nouladies, vastaavasti miesten puolella Cityballs.
Tehoryhmiin kuuluu temppu-, taito-, kykykoulu. Koulut on Järvenpään Palloseuran järjestämää lisätoimintaa motivoituneille pelaajille. Toiminnoilla pyritään kehittämään pelaajia yksilöinä paremmiksi jalkapalloilijoiksi kokonaisvaltaisesti. Kaikkiin tehoryhmiin ilmoittaudutaan nettilomakkeen kautta.
Suosituissa talven halliturnauksissa on vielä muutama paikka vapaana. P04 turnaus 23.2. aktiivit -sarjassa on yksi paikka vapaana sekä 23.3. T04-05 turnauksessa kolme paikkaa vapaana. Lisätiedot turnaussivulta.
1/1 Suomen Palloliitto avaa jalkapallon A-maajoukkueen MM-karsintaotteluiden yksittäislipunmyynnin maanantaina 4. maaliskuuta Lippupalvelun myyntikanavissa. Huuhkajat kohtaa jäljellä olevissa MM-karsinnan kotiotteluissa Valko-Venäjän (7.6. kello 19.00) ja Espanjan (6.9.) Helsingin Olympiastadionilla
Jalkapallohallin rakenteita vahvistettiin varmuuden varalta viime talven aikana. Rakennusvalvonta on tarkastanut ja hyväksynyt hallin vahvistusten jälkeen. Halli on siten turvallinen paikka harrastaa ja pelata jalkapalloa. Viikolla 8-15 on joitain vapaita vuoroja varattavissa. Tiedustelut JäPSin toimistolta.
JäPSin suositut halliturnaukset Auto-Arita Areenalla jatkuvat tulevana lauantaina, jolloin 04-06 tytöt valtaavat jalkapallohallin. Pelit alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 13.00 palkintojenjakoon. Tervetuloa kannustamaan!
TD Akatemia osallistui ensimmäistä kertaa tasokkaaseen Ilveksen järjestämään Tampereen Pirkkahalli-turnaukseen. Turnaus pelattiin 19. - 20.1.2013.
JäPSin Naiset pelaavat tulevalla kaudella Naisten Kakkkosta A-lohkossa. Pelimatkoja on luvassa eteläisen Suomen lisäksi Jyväskylään ja Joensuuhun asti. Naisten Kakkonen pelataan kaksinkertaisena sarjana kolmessa 10 joukkueen lohkossa. Lohkovoittajat ja paras toiseksi sijoittunut joukkue nousevat suoraan Naisten Ykköseen kaudelle 2014.
Jalkapallokoulu ja naperofutis viettävät joulutaukoa viikoilla 51-1. Ensi vuonna jalkapallokoulu jatkuu perjantaina 11.1. ja naperofutis sunnuntaina 13.1. Vielä mahtuu mukaan uusia innokkaita!
Seurayhteistyönä järjestetään poikien jalkapalloleiri 26.-27.1.2013 Eerikkilän Urheiluopistolla. Leirin tavoitteina on taidon oppiminen (syötöt, kuljetukset, harhautukset maalinteko jne.), ennen kaikkea yhdessä pärjääminen ja tutustuminen muiden seurojen kavereihin. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Klikkaa uutista lisätietoihin.