Uutiset

JäPSin D12 ikäiset tytöt ja pojat ahkeroivat torstaista sunnuntaihin Ruotsissa Örebro-cupissa. Kahden tyttö- ja kahden poikajoukkueen voimin turnausmatkalla olevat joukkueet taistelevat sini-valkoisen värin puolesta.
Muutamalla SV:n ja Futuran pelurilla ruuditettu P99 Akatemia selvitti SPL:n Helsingin ja Uudenmaan piirien järjestämän aluesarjan kunnialla ja nousi syyskierrokselle Etelä-Länsiliigaan.
Tytöt ja pojat ovat molemmat kahdella joukkueella Suomen suurimmassa E11 turnauksessa Ahvenanmaalla. Avajaiset vietettiin aurinkoisessa säässä. Sunnuntai aamuna aloitetaan pelit.
Pienen portugalilaiskaupungin, Arruda dos Vinhosin stadion sananmukaisesti kiehui, kun vuonna 2000 syntyneiden poikien kaksipäiväinen turnaus huipentui sunnuntaina 9.6. pelattuun finaaliotteluun. Ottelussa kohtasivat lissabonilaisjoukkue A.D.R. Achada ja JäPSin, FC Futura Junioreiden ja SV:n yhteisjoukkue FCFJ 4U YJ.
Väliaikainen koti Hellbergin perheelle on järjestynyt, ja pientä ja suurta tavaraa tarvitaan alkuun pääsemiseksi - kodinkoneet ja -tekniikka, huonekalut, liinavaatteet, siivousvälineet.... Monenlaista tavaraa, mitä yleensä tulee hankittua kotiin vähitellen, ja tarpeen huomaa vasta sen puuttuessa.
Viime yönä paloi JäPSin toiminnanjohtaja Marjo Hellbergin koti irtaimistoineen. Perhe ei ollut paikalla palon syttyessä, ja siten selvisivät onneksi ilman henkilövahinkoja. Jäljelle jäi vain mukana olleet vaatteet ja tarvikkeet sekä pihapiiriin autotalli ja leikkimökki.
TD:n blogista löytyy pieni juttu tapahtumasta.
Ohjelmassa: Ajankohtaiset asiat, kausi 2013-14 ja valmennuslinjan päivitys.Pientä iltapalaa tarjolla
Uudenmaan piirin PC14 joukkueet 2013 piirijoukkue cupiin on valittu. JäPSin Ville Ahola pelaa Uusimaa 1 -joukkueessa, sekä Otto Heinonen ja Tiitus Seppänen Uusimaa 2 -joukkueessa. Piiricup pelataan 13.-16.6.2013 Eerikkilän Urheiluopistolla. Hienoa pojat!
JäPsiläiset ovat tänään sankoin joukoin edustettuna tämän illan ottelussa katsomossa ja kentälläkin. TD-tyttöjä nähdään lipunkantajina kentällä ja jäpsiläisiä on runsaasti katsomon puolella. Fanibussi lähtee klo 16.45 linja-autoasemalta, matkaan lähdetään yhdesssä Kelan P02:n kanssa. Hyvä Suomi!
RSS ATOM