Uutiset

JäPS järjestää kesällä 2013 aamuvalmennusta motivoituneille ja lisäharjoitusta kaipaaville E - C-junnupelaajille.
JäPS järjestää 06 - 02 ikäluokille suunnatun futis- ja liikuntaleirin. Hinta 15,00 € /pvä tai 70,00 € /5 pv Osallistua voi myös yksittäisiin leiripäiviin.
Ville Ahola, Otto Heinonen ja Tiitus Seppänen 99-akatemiasta on kutsuttu Eerikkilään 5. - 7.6. pidettävälle piirijoukkueen viimeistelyleirille.
Voittoisassa joukkueessa olivat mukana Tinja, Noora, Henna-Mari, Ramla, Eve, Juulia, Opri, Anni, Emmi, Wilhelmiina, Mira, Annika ja Laura.
02-03 tytöt osallistuivat viikonloppuna Rajamäki-Cupin sinisten joukkueella. Turnaukseen osallistui 16 joukkuetta. Valmentajan Jari Lamminkankaan mukaan ottelut olivat mukavan tasaisia ja tiukkoja, saldona 4 voittoa, 2 häviötä ja turnauksen viides sija. Valmentajat ovat todella tyytyväisiä tyttöjen nousujohtoiseen kehitykseen. Tästä on hyvä jatkaa.
P03:n aktiivijoukkue voitti Puma-turnauksen jännittävien tapahtumien siivittämänä.
Jäps P02 osallistui kolmella joukkueella Kontun järjestämään Helmi Grilli Turnaukseen. Jäps Supra voitti kilpasarjan ja loppuottelussa kaatui isäntäjoukkue Kontu 4-0. Jäps Sombrero voitti pronssia aktiivisarjassa ja Jäps Twister tuli yhdeksänneksi haastajasarjassa voittaen kaikki pelinsä sunnuntaina. Palkinnot jakoi Martti Kuusela, joka totesi joukkueen valmentaja Markus Louhelalle "Loistavaa työtä tehty"!
Perinteinen aikuisten harrastefutaajien 7v7 puulaakisarjaa Umbro-liigaa pelataan tiistaisin lukion kentällä klo 17.30-21.30 juhannukseen asti. Tänä vuonna sarjaan osallistuu 16 joukkuetta, vanhoja konkareita ja uusia tulokkaita. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!
Tyttöjen minipiiricup pelataan Eerikkilän urheiluopistolla 15.-16.5.2013. Turnaukseen on valittu pelaajat tyttöjen kykykoulusarjan ja kykyleirin esitysten perusteella. Uudenmaan Piiri osallistuu turnaukseen kahdella joukkueella. Turnauksen muut osallistujat ovat Helsinki, Turku, Tampere ja Kaakko. Ottelut pelataan 16.5 Eerikkilän urheiluopistolla. JäPSittäristä turnaukseen osallistuvat TD/T00 -ikäluokasta Emilia Ranta ja Vera Kusmin 4U seurayhteistyön nimissä.
JäPSin B-tytöt kohtaavat tänäään SM-sarjan ottelussa PK-35:n Koivusaaren kentällä klo 16.00.
RSS ATOM