Tyttöjen minipiiricup pelataan Eerikkilän urheiluopistolla 15.-16.5.2013. Turnaukseen on valittu pelaajat tyttöjen kykykoulusarjan ja kykyleirin esitysten perusteella. Uudenmaan Piiri osallistuu turnaukseen kahdella joukkueella. Turnauksen muut osallistujat ovat Helsinki, Turku, Tampere ja Kaakko. Ottelut pelataan 16.5 Eerikkilän urheiluopistolla. JäPSittäristä turnaukseen osallistuvat TD/T00 -ikäluokasta Emilia Ranta ja Vera Kusmin 4U seurayhteistyön nimissä.
JäPSin B-tytöt kohtaavat tänäään SM-sarjan ottelussa PK-35:n Koivusaaren kentällä klo 16.00.
JäPS järjestää P05 -ikäluokan Karuselli-turnauksen launtaina 11.5. P05 -ikäluokalle. Turnaukseen osallistuu 48 joukkuetta Uudenmaan piiristä. Turnaus pelataan lukion tekonurmella. Tervetuloa! Lisätietoja klikkaamalla uutista.
Perinteistä Järvenpää -päivää vietetään lauantaina 11.5. klo 10-13.30 Järvenpään kävelykadulla ja Rantapuistossa. JäPS on mukana taas tänä vuonna omalla osastolla, joka sijaitsee aivan toimiston edessä kävelykadulla. Tule vaihtamaan kuulumisia, hankkimaan JäPS-fanituotteita, kuulemaan kesän harrastetoiminnasta tai piipahda kahville JäPS -teltalle. Arvauskilpailu jossa palkintona JäPS-tuotteita.
Suosittu kesäfutis starttasi lukion tekonurmella tuoden mukanaan yli kolmekymmentä uutta peluria jalkapallon pariin.
Naisten Suomen Cupin 2. kierroksen ottelu pelataan torstaina 9.5. klo 12 alkaen Koivusaaren tekonurmella. JäPS naiset saa vastaansa Naisten Liigan joukkueen HJK:n. Tervetuloa katsomaan jännittävää peliä sekä kannustamaan!
Perinteinen ala-asteiden jalkapalloturnaus pelataan tänään lukion kentällä klo 8.30-15.00. Turnauksessa on mukana yli 400 lasta ja 21 luokkaa. JäPS lahjoittaa jokaiselle luokalle oman pallon välituntipelailua varten.
JäPSin nuorimmat joukkueet, 07-ikäluokan Nappulat ja Nepparit, osallistuivat Opel-liigan pelitapahtumaan sunnuntaina 5.5. Mäntsälän urheilupuistossa. Molemmat joukkueet pelasivat 4 peliä intoa ja tarmoa pursuten.
Muistutuksena seuran kevätkokous tänään toimistolla klo 18.00. Tervetuloa!
Naiset avasivat sarjakautensa voitolla sunnuntaina pelatussa Naisten Kakkosen ottelussa Lappeenrannassa PEPO - JäPS. Ottelu päättyi lukemiin 2-3, maalintekijöinä Noora Pöllänen, Terhi Uusi-Luomalahti vaparista ja Anetta Tihveräinen.