Muistutuksena seuran kevätkokous tänään toimistolla klo 18.00. Tervetuloa!
Naiset avasivat sarjakautensa voitolla sunnuntaina pelatussa Naisten Kakkosen ottelussa Lappeenrannassa PEPO - JäPS. Ottelu päättyi lukemiin 2-3, maalintekijöinä Noora Pöllänen, Terhi Uusi-Luomalahti vaparista ja Anetta Tihveräinen.
VJS:n isännöimässä miniturnaukseen oli kutsuttu kuusi harrastetason joukkuetta eri puolilta Uuttamaata
Miesten Kakkosen ensimmäinen kotipeli pelataan lauantaina 27.4. klo 16.00 alkaen Koivusaaren tekonurmlla. Koivusaaren koululla on samaan aikaan turnaus, joten parkkipaikkoja on niukasti. Sinistä päälle ja tervetuloa kannustaan omat voittoon!
Erittäin suositut pienten lasten Naperofutis ja Jalkapallokoulut aloittivat tänään Auto-Arita Areenalla iloisissa tunnelmissa. Jalkapallokoulu on tarkoitettu vuonna 2007 syntyneille pojille ja vuosina 2006-2007 syntyneille tytöille ja Naperofutis vuosina 08-10 syntyneille pikkufutareille. Vielä mahtuu mukaan kaikkiin ryhmiin, tervetuloa aloittamaan kiva harrastus!
Edustusjoukkueen kausikortteja voi ostaa JäPSin toimistolta ja edustusjoukkueen taustahenkilöiltä.
P03:t tekivät ensimmäisen ulkomaan turnausmatkan Viron Tarttoon. Tausta-aktiivien pitämästä blogista voi käydä lukemassa mukavaa tarinointia viikonlopun kulusta ja mm. joukkueen ihka ensimmäisestä maalista ulkomailla. Siinä oli syytä tuuletuksiin! http://japsp03.blogspot.fi/
Kevätkokous joudutaan siirtämään kahdella viikolla ja uusi aika on maananatai 29.4. klo 18.00. Toimistorakennuksessa on mittava remontti meneillään ja tällä hetkellä mm. vedentulo on katkaistu.
C15 -tyttöjen piirinjoukkueen seuraavaan tapahtumaan 17.-18.4. on valittu Anni Martikainen ja Wilma Tuiskula. Poikien C14 -tapahtumaan 16.4. ovat kutsun saaneet Otto Heinonen, Ville Ahola ja Tiitus Seppänen sekä 15.4. käytävään D13 -Puma-liiga finaaliin Herkko Kuosa ja Onni Haikonen. Kaikki tapahtumat ovat Vantaankoskella. Tsemppiä koitoksiin!
Pääsiäisen mittaisen ansaitun tauon jälkeen jalkapallokoulu jatkoi toimintaansa perjantaina ja Auto-Arita Areena täyttyi jälleen kerran kymmenistä pikkufutareista