Järvenpään Palloseuran toimisto ja Auto-Arita halli. Kurssille otetaan 16 kurssilaista.
Suomen Palloliitto järjesti vuonna 2012 Respect -päivän Helsingin Olympiastadionilla, teemalla ”Sankarit Stadionilla”. Tapahtuman tuoton joukkue lahjoitti lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Respect -joukkueen pelaajat valitsivat kohteeksi erityisryhmien jalkapallon osana Palloliiton toiminta-ajatusta, ”jalkapalloa jokaiselle”. Palloliiton tavoitteena on lisätä muun muassa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden (ns. erityisryhmiin kuuluvien) lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia osallistua urheiluseuratoimintaan jalkapallon parissa.
Etelä-Länsiliigassa JäPS sijoittui historiallisesti pronssille HJK:n ja TPS:n jälkeen.
JäPS järjestää 02 - 07 ikäluokille suunnatun futis- ja liikuntaleirin. Hinta 30,00 € /3 pv.
JäPS P99/4U on kutsuttu Eerikkilässä pidettävän UEFA B- valmentajakoulutuksen malliryhmäksi
JäPSin joukkueet P98 aluesarjassa, P99 etelä-länsiliigassa ja T00 aluesarjassa mitaleille
JäPS järjestää erityisjoukkueiden jalkapallotapahtuman lauantaina 5.10.2013 klo 11.00 - 16.00. Menossa mukana JäPS Vapari taustajoukkoineen sekä vieraina PuIU ja FC KontU kahdella joukkueella sekä Järvenpään kaupunginvaltuuston joukkue. Oheistoimintaa on runsaasti; VPK:n paloauto, pallotutka, arpajaiset, grillikota ulkona, runsas buffetti ym. Tervetuloa mukaan katsomaan ja nauttimaan tapahtuman tunnelmasta!
Kesällä pelattu Opel-liiga huipentuu P02:sten osalta lopputurnaukseen viikonloppuna lukion tekonurmella. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan buffetin antimista!
Tule pelaamaan aikuisten harrastefutista !!
Syksyinen sää on saattanut Keskuskentän pelikelvottomaan kuntoon. Näin ollen päivän edustusjoukkueen ottelu siirtyy pelattavaksi Koivusaaren tekonurmella. Ottelu alkaa klo 16.