HARJOITUSLEIRI 2000-2006-SYNTYNEILLE EERIKKILÄN URHEILUOPISTOLLA 17.-19.1.2014
Uudenmaan piirin sarjojen ilmoittautumisaikoihin on tullut muutoksia, ikäluokat, huomioikaa aikataulut ja tehkää ilmoittautumiset RC:n kautta. Uudet ilmoittautumisajat: Kilpasarjat 1.12 - 5.1. Harrastesarjat ja LeikkiMaailma 1.12 - 31.1. Uusimaa Cup 1.12 - 28.2.
Uudenmaan tyttöjen aluejoukkue leireilee 11.-12.12.2013 Myyrmäen jalkapallohallissa, Vantaalla. JäPS B-tyttöjen SM-sarjan joukkueesta on valittu leirille Anni Martikainen, Matleena Tyni ja Oona Vuoltee. Ohjelmassa on harjoitusten lisäksi ottelu torstaina12.12. jolloin Uudenmaan aluejoukkue kohtaa Helsingin aluejoukkuen, ottelu alkaa klo 14.00.
JäPS 99 4U/yj joukkueen pelaajat Ville Ahola, Abdihakim Mohamed ja Tuomas Kuusisaari on valittu U15 aluejoukkueleirille.
JäPSin kausi 2013 huipentui koko seuran yhteisessä kauden päätösjuhlassa 23.11.2013 Järvenpään lukion upeissa tiloissa. Seura palkitsi pelaajansa perinteisissä palkintokategorioissa. Palkinnot jaettiin myös alue- ja piirisarjojen mitalisteille. JäPSin kunniapuheenjohtajaksi kutsuttiin Aarno Kaartinen ja kunniajäseneksi Fatih Hairetdin. Taitomerkkejä jaettiin 91 pelaajalle. Onnittelut kaikille palkituille!
Uudenmaan piirin tekemän pelipassilistauksen(15.11.2013) mukaan JäPSissä on tällä hetkellä 1010 pelipassia. Tällä sijoitumme Uudenmaan piirissä 7. suurimmaksi seuraksi. Kasvu on ollut tasaisen nousujohteista jo parin viime vuoden ajan. Tavoite on,että vuonna 2015 seurassa on 1100 pelipassin omaavaa pelaajaa.
Ilmoittautumiset keskiviikkoaamuun mennessä ruokailun ja tarjoilun järjestämiseksi. Klikkaa uutinen auki.
Kauden päätösjuhalat pidetään lauantaina 23.11. klo 13.00 palkitsemisineen lukion Areeanalla. Kauden palkittavat lomake löytyy Seura -valikon alta, käykää antamassa ehdotuksenne. Ikäluokat ilmoittavat omat palkittavansa myös nettilomakkeen kautta. JäPS-päivä jatkuu ja huipentuu aikuisten iltajuhliin Scandicissa klo 19.00 alkaen. Tervetuloa!
Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 23.11.2013 klo 10.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Monista hyvistä hakijoista seuran valmennuspäälliköksi valittiin Kai Koikkalainen. Koikkalainen palaa JäPSiin 5 vuoden tauon jälkeen. Hän on vaikuttanut JäPSissä vuosina 1989-2009 ja toimi muutaman vuoden edustusjoukkueen pelaajavalmentajana nostaen joukkueen Kakkoseen vuonna 2000. Koikkalainen siirtyy JäPSiin Savonlinnan Työväen Palloseurasta (STPS), jossa on toiminut mm. seuran nuorisopäällikkönä. Seura toivottaa Kajen lämpimästi tervetulleeksi JäPSiin!