Uutiset

Kakkonen pelataan kaudella 2014 kolminkertainen sarja neljässä 10 joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat pelaavat pareittain kaksiosaiset nousukarsintafinaalit, joiden yhteistuloksilla voittajat nousevat Ykköseen kaudelle 2015. Jokaisen Kakkosen lohkon sijalle 9. ja huonommin sijoittuneet joukkueet putoavat suoraan Kolmoseen kaudeksi 2015. Lisäksi Kolmoseen putoaa kaikkien Kakkosen lohkojen huonoiten pelannut sijalle 8. sijoittunut joukkue. JäPS pelaa Itäisessä lohkossa, uutista klikkaamalla aukeaa lohkojen otteluohjelmat.
JäPS on valittu mukaan Suomen Palloliiton alaiseen 12 seuran OTO-valmentajatukihankkeeseen. Hanke kestää vuoden 2015 loppuun ja se mahdollistaa lisäresursseja nuorten valmentamiseen.
Suomen Palloliiton rekisteröityjen pelaajien määrä jatkoi kasvuaan myös vuonna 2013. Edelliseen vuoteen verrattuna kasvua oli 2,1 prosenttia. Yhteensä pelipassin omaavia jalkapalloilijoita Suomessa on nyt 119 128. Heistä miesten ja poikien osuus on 92 623 ja tyttöjen sekä naisten 26 505. Lasten ja nuorten osuus harrastajamäärästä on 91 550. Suurinta harrastajamäärän kasvuvauhti on ollut Ahvenanmaalla, Tampereella ja Helsingissä. Suomen Gallupin tutkimuksen mukaan jalkapallon parissa liikkuu viikoittain yhteensä yli puoli miljoonaa suomalaista.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot koulutus -sivun kautta.
Järjestetään torstaina 27.2.2014 klo 17.30-21.00 JäPSin toimistolla.
JäPS järjestää 2001 - 07 ikäluokille suunnatun futisleirin. Hinta 40,00 € /3 pv.
Harrastajamäärän kasvu on yksi tärkeimmistä suomalaisen jalkapallon mittareista. Näiden vertailujen kautta on mahdollista saada kuva koko piirin alueen kehityksestä sekä oman seuran tilanteesta. Vertailut julkaistaan kolme kertaa vuodessa (vuodenvaihteessa, kesäkuun alussa ja lokakuun alussa). JäPSin kasvu vuoden aikana oli 17% eli 147 pelaajaa enemmän kuin vuoden 2012 listauksessa. Jatkamme alueen suurinpana ja Uudenmaan piirin 7. suurinpana seurana.
E- ja F-junioreille tarkoitetun koulun Talvi 1. jakso alkaa 30.01 klo 15:45 Auto-Arita Areenalla.
FM Jarmo Matikainen (53) on valittu Uudenmaan piirin valmennuspäälliköksi. Jarmo Matikaisella on pitkä ura jalkapallon parissa pelaajana ja valmentajana, tällä hetkellä hän on Walesin naisten maajoukkueen päävalmentaja. Jarmo on toiminut Suomen Palloliiton teknisenä johtajana sekä naisten ja tyttöjen maajoukkueiden johtajana. Hänellä on myös laaja kokemus kansainvälisistä arvoturnauksista ja järjestöistä. Jarmo Matikainen aloittaa uudessa tehtävässä 1.3.2014. Valmennuskoulutuspäällikkö Mikko Eskelinen hoitaa oman toimensa ohella valmennuspäällikön tehtäviä siihen asti. Suomen Palloliiton Uudenmaan piirissä on noin 30 000 rekisteröityä pelaajaa ja 160 seuraa. Piirin toimistossa on 12 päätoimista työntekijää. Piirin toimipiste on Vantaalla. www.palloliitto.fi/uusimaa
RSS ATOM