Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 23.11.2013 klo 10.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Monista hyvistä hakijoista seuran valmennuspäälliköksi valittiin Kai Koikkalainen. Koikkalainen palaa JäPSiin 5 vuoden tauon jälkeen. Hän on vaikuttanut JäPSissä vuosina 1989-2009 ja toimi muutaman vuoden edustusjoukkueen pelaajavalmentajana nostaen joukkueen Kakkoseen vuonna 2000. Koikkalainen siirtyy JäPSiin Savonlinnan Työväen Palloseurasta (STPS), jossa on toiminut mm. seuran nuorisopäällikkönä. Seura toivottaa Kajen lämpimästi tervetulleeksi JäPSiin!
Seuran- ja piirin taitokilpailuissa JäPS pelaajat saavuttivat 90 mitalia.
Alle 15-vuotiaitten (1.1.1999) Tähtitarha-tapahtuma järjestetään Eerikkilän urheiluopistolla 5. - 8.11.2013. Tapahtuma on tärkeä osa ikäluokan maajoukkuetoimintaa, joka on nyt käynnistymässä.
Järvenpään Palloseuran toimisto ja Auto-Arita halli. Kurssille otetaan 16 kurssilaista.
Suomen Palloliitto järjesti vuonna 2012 Respect -päivän Helsingin Olympiastadionilla, teemalla ”Sankarit Stadionilla”. Tapahtuman tuoton joukkue lahjoitti lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Respect -joukkueen pelaajat valitsivat kohteeksi erityisryhmien jalkapallon osana Palloliiton toiminta-ajatusta, ”jalkapalloa jokaiselle”. Palloliiton tavoitteena on lisätä muun muassa vammaisten ja pitkäaikaissairaiden (ns. erityisryhmiin kuuluvien) lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia osallistua urheiluseuratoimintaan jalkapallon parissa.
Etelä-Länsiliigassa JäPS sijoittui historiallisesti pronssille HJK:n ja TPS:n jälkeen.
JäPS järjestää 02 - 07 ikäluokille suunnatun futis- ja liikuntaleirin. Hinta 30,00 € /3 pv.
JäPS P99/4U on kutsuttu Eerikkilässä pidettävän UEFA B- valmentajakoulutuksen malliryhmäksi
JäPSin joukkueet P98 aluesarjassa, P99 etelä-länsiliigassa ja T00 aluesarjassa mitaleille