JäPS ja Nordea ovat vahvistaneet yhteistyön jatkamisesta myös vuonna 2014.
JäPSin tyttöjä osallistui isolla joukolla sekä 98-tyttöjen Alueleirille, että 99- ja 00 -tyttöjen piirin leireille Eerikkilässä 12.-13.4. Alueleirillä olivat TBSM:n pelaajat Anni Martikainen ja Oona Vuoltee, Matleena Tyni oli estynyt osallistumasta tällä kertaa loukkaantumisen vuoksi. Piirin leirillä olivat TBSM:n pelaaja Ella Byman ja T99:stä Minttu Hukkanen sekä T00:sta Vera Kusmin, Emilia Ranta, Pinja Hyvönen sekä Anna Salminen. Seuraava tapahtuma on helmikuussa pidettävät harjoitusleiripäivät.
Toimiston henkilökunnalta kiitokset kuluneesta vuodesta 2013 kaikille pelaajille, perheille, valmentajille, ikäluokkavastaaville, taloudenhoitajille, huoltajille, buffettivastaaville, jojoille, tuomareille, pelinohjaajille, johtokunnalle, varustevastaaville, kentänhoitajille, liikuntatoimeen, yhteistyökumppaneille sekä laajalle fanijoukolle ym tahoille ja olkoon uusi tuleva vuosi 2014 yhtä jalkapallorikas!
Kaikki Pelaa -säännöt on jaoteltu Kaikki Pelaa -ohjelman mukaisesti Leikki- (alle 12-vuotiaat), Kaveri- (12–15-vuotiaat) ja Tulevaisuusmaailmaan (16–20-vuotiaat). Sääntöihin on tullut muutama muutos ja säännöt kokonaisuudessaan ovat luettavissa Palloliiton sivuilta. (Klikkaa uutista)
Seuran jäsen- ja toimintamaksut pysyvät ennallaan syyskokouksessa tehdyn päätöksen mukaan. Jäsenmaksu on 40 euroa ja kannatus- jäsenmaksu 100 euroa. Pelaajien seuran toimintamaksut ovat  165 euroa leikkimaailma (P06-P03, T06-T03)  190 euroa kaveri- ja tulevaisuusmaailma, osa aikuisista (P02-A, Miehet I, Naiset I, T01-TB)  70 euroa KKI, erityisryhmä ja osa aikuisista (M II, III jne. ikämiehet 35, 45, Ladyt, naiset II, III tai jne).
HARJOITUSLEIRI 2000-2006-SYNTYNEILLE EERIKKILÄN URHEILUOPISTOLLA 17.-19.1.2014
Uudenmaan piirin sarjojen ilmoittautumisaikoihin on tullut muutoksia, ikäluokat, huomioikaa aikataulut ja tehkää ilmoittautumiset RC:n kautta. Uudet ilmoittautumisajat: Kilpasarjat 1.12 - 5.1. Harrastesarjat ja LeikkiMaailma 1.12 - 31.1. Uusimaa Cup 1.12 - 28.2.
Uudenmaan tyttöjen aluejoukkue leireilee 11.-12.12.2013 Myyrmäen jalkapallohallissa, Vantaalla. JäPS B-tyttöjen SM-sarjan joukkueesta on valittu leirille Anni Martikainen, Matleena Tyni ja Oona Vuoltee. Ohjelmassa on harjoitusten lisäksi ottelu torstaina12.12. jolloin Uudenmaan aluejoukkue kohtaa Helsingin aluejoukkuen, ottelu alkaa klo 14.00.
JäPS 99 4U/yj joukkueen pelaajat Ville Ahola, Abdihakim Mohamed ja Tuomas Kuusisaari on valittu U15 aluejoukkueleirille.