Uutiset

TB2 otti osaa jo toisena talvena järjestettyyn Kujek Cupiin ja nappasi eilen pelatussa finaaliottelussa KP-75 vastaan sarjan voiton Camilla Takalan maalilla! Naisten ison kentän sarjassa pelasi 5 joukkuetta. Valmentaja Tom Auria iloitsee suojattiensa voitosta; tämä on erittäin tärkeä saavutus meille ja antaa eväitä tulevaan sarjakauteen. Kiitosta sai myös maalivahtina ollut Ella Byman loistotorjunnoistaan.
Nyt kannattaa käydä varastot läpi ja toimittaa kaikki metalliromu JäPSin P01- ikäluokan järjestämään metallikeräykseen 11.-12.4.
Rajamäen Kehitys (RaKe), Jokelan Kisa (JoKi) sekä Hyvinkään palloseura (HyPS) järjestivät yhteisen Kevät cupin 5.–6.4.2014. Turnaukseen osallistui 12 joukkuetta.
JäPS P99 pelasi kevään ensimmäisen sarjapelinsä vieraskentällä Lieto yj joukkuetta vastaan. Peli päättyi JäPSin 1-2 voittoon. Seuraavaksi vastaan tulee Honka kotikentällä Koivusaaressa ke 9.4. klo 18. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan buffetin antimista!
Miesten edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen tämän illan ottelun osalta mäkikotka Matti Nykäsen kanssa. Matti tuodaan helikopterikyydillä Koivusaareen klo 17.00 ja hän esiintyy ennen ottelun alkua klo 17.30 tanssityttöjen kanssa. Yleisöä pyydetään antamaan helikopterille tilaa laskeutua ja tulemaan ajoissa paikalle. Tervetuloa viihtymään illan otteluun!
Kuuden joukkueen alueturnauksessa on JäPSistä mukana 98-syntyneet Oona Vuoltee ja Matleena Tyni. Turnaus alkoi tiistaina ja huipentuu perjantaina klo 12 pelattavaan All Stars –otteluun. Turnauksen voiton vei 12 pisteellä Keski-Suomi. Seuraavat sijat menivät järjestyksessä Pohjoinen, Uusimaa, Länsi-Suomi, Helsinki ja Itä-Suomi.
Muistutuksena Urheilun Pelisääntöjen palautukset 31.3. mennessä. Palautus on pakollista C15 ja nuoremmilla vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon osalta, eli joukkueen pelisäännöt. Ohjeet tulleet sähköpostiin.
JäPSin P99 ikäluokasta on valittu kolme pelaaja aluejoukkueturnaukseen 24.3.2014 Eerikkilään. Kutsun saivat Ville Ahola, Abdihakim Mohamed ja Otto Heinonen. Turnaus on osa C15 ikäluokassa käynnistyvää maajoukkuetoimintaa.
Palloliiton kyselyn tarkoituksena on selvittää valtakunnan tasolla, mikä on tilanne lasten ja nuorten kanssa toimivien valmentajien koulutustilanteessa ja heidän kiinnostuksesta kouluttautua lisää. Kyselyn kohderyhmänä ovat siis 18-vuotiaiden ja nuorempien kanssa toimivat valmentajat. Kysely avattiin 10.1. ja vastausaikaa on 31.3. saakka. 20.1. mennessä vastauksia on tullut noin 300. Lue lisää klikkaamalla uutista.
Uudenmaan aluejoukkue leireilee Myyrmäen jalkapallohallissa 20.-21.3. Joukkue pelaa Helsingin aluejoukkuetta vastaan torstaina, 20.3. klo 14.00. TBSM-joukkueesta on 3 tyttöä mukana, Anni Martikainen, Oona Vuoltee ja Matleena Tyni.
RSS ATOM