E- ja F-junioreille tarkoitetun koulun Talvi 1. jakso alkaa 30.01 klo 15:45 Auto-Arita Areenalla.
FM Jarmo Matikainen (53) on valittu Uudenmaan piirin valmennuspäälliköksi. Jarmo Matikaisella on pitkä ura jalkapallon parissa pelaajana ja valmentajana, tällä hetkellä hän on Walesin naisten maajoukkueen päävalmentaja. Jarmo on toiminut Suomen Palloliiton teknisenä johtajana sekä naisten ja tyttöjen maajoukkueiden johtajana. Hänellä on myös laaja kokemus kansainvälisistä arvoturnauksista ja järjestöistä. Jarmo Matikainen aloittaa uudessa tehtävässä 1.3.2014. Valmennuskoulutuspäällikkö Mikko Eskelinen hoitaa oman toimensa ohella valmennuspäällikön tehtäviä siihen asti. Suomen Palloliiton Uudenmaan piirissä on noin 30 000 rekisteröityä pelaajaa ja 160 seuraa. Piirin toimistossa on 12 päätoimista työntekijää. Piirin toimipiste on Vantaalla. www.palloliitto.fi/uusimaa
Cupiin on ilmoittautunut JäPSistä A-juniorit, M2, TB2, P00 sininen, P00 valkoinen, PB, P99 valkoinen, P02 ja T02. Ottelut pyörähtävät käyntiin lauantaina mm. Koivusaaren kentällä klo 13.00 Naisten pelillä Tips N2 - NJS Femmes. P99 valkoinen aloittaa oman sarjansa lauantaina klo 18.30 Jokelassa ottelulla FC Kontua vastaan. Toivottovasti säät ovat suotuisat otteluiden läpiviemiselle! Lisätietoja säännöistä ym uutista klikkaamalla ja Kujekin sivuilta.
Sarjakausi alkaa huhti- toukokuun vaihteessa ja päättyy lokakuussa. Sarjojen otteluohjelmat, tulospalvelu ja sarjataulukot ja joukkueiden yhteystiedot sekä pelikentät löytyvät ResultCodesta sekä erotuomariasettelut erotuomarisivustoiltamme. Piirin kilpailu alkaa asettelemaan otteluita samantien ja sarjan valmistumista voi seurata rc:stä. Joukkueiden estepäivät viedään myös recultcodeen.
JäPS ja Nordea ovat vahvistaneet yhteistyön jatkamisesta myös vuonna 2014.
JäPSin tyttöjä osallistui isolla joukolla sekä 98-tyttöjen Alueleirille, että 99- ja 00 -tyttöjen piirin leireille Eerikkilässä 12.-13.4. Alueleirillä olivat TBSM:n pelaajat Anni Martikainen ja Oona Vuoltee, Matleena Tyni oli estynyt osallistumasta tällä kertaa loukkaantumisen vuoksi. Piirin leirillä olivat TBSM:n pelaaja Ella Byman ja T99:stä Minttu Hukkanen sekä T00:sta Vera Kusmin, Emilia Ranta, Pinja Hyvönen sekä Anna Salminen. Seuraava tapahtuma on helmikuussa pidettävät harjoitusleiripäivät.
Toimiston henkilökunnalta kiitokset kuluneesta vuodesta 2013 kaikille pelaajille, perheille, valmentajille, ikäluokkavastaaville, taloudenhoitajille, huoltajille, buffettivastaaville, jojoille, tuomareille, pelinohjaajille, johtokunnalle, varustevastaaville, kentänhoitajille, liikuntatoimeen, yhteistyökumppaneille sekä laajalle fanijoukolle ym tahoille ja olkoon uusi tuleva vuosi 2014 yhtä jalkapallorikas!
Kaikki Pelaa -säännöt on jaoteltu Kaikki Pelaa -ohjelman mukaisesti Leikki- (alle 12-vuotiaat), Kaveri- (12–15-vuotiaat) ja Tulevaisuusmaailmaan (16–20-vuotiaat). Sääntöihin on tullut muutama muutos ja säännöt kokonaisuudessaan ovat luettavissa Palloliiton sivuilta. (Klikkaa uutista)
Seuran jäsen- ja toimintamaksut pysyvät ennallaan syyskokouksessa tehdyn päätöksen mukaan. Jäsenmaksu on 40 euroa ja kannatus- jäsenmaksu 100 euroa. Pelaajien seuran toimintamaksut ovat  165 euroa leikkimaailma (P06-P03, T06-T03)  190 euroa kaveri- ja tulevaisuusmaailma, osa aikuisista (P02-A, Miehet I, Naiset I, T01-TB)  70 euroa KKI, erityisryhmä ja osa aikuisista (M II, III jne. ikämiehet 35, 45, Ladyt, naiset II, III tai jne).