Syksyn turnausten ilmoittautuminen avattu! Syksyn turnaukset pelataan seuraavasti, F9-F7 Tytöt ja Pojat 30.-31.8.2014 ja E11-E10 Tytöt ja pojat 6.-7.9.2014. Turnausten ilmoittautuminen on avattu ResultCode järjestelmässä. ilmoittautuminen kestää 16.6.2014 asti. Lisää syksyn turnauksista alla olevan linkin kautta: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/karusellit/ajankohdat
Tyttöjen C15 (1999) ja C14 (2000) piirijoukkuetoiminta jatkuu 13.5.2014 järjestettävällä harjoituspäivällä. Lisäksi Helsingin piirin vetovastuulla oleva TC14 United joukkue kokoontuu Pallomyllyyn 17.5.2014! JäPSistä mukana T00 tytöt Anna Salminen, Aino Martikainen, Emilia Ranta ja Vera Kusmin sekä Meeri Riihiaho ja Pinja Hyvönen United -joukkueessa
Järvenpään Palloseura ja FC Lahti ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka tehostaa molempien seurojen kilpailullista nälkää kehittyä entisestään. Sopimukseen kuuluu monialaista yhteistyötä niin pelaaja- ja valmentajakehityksessä kuin myös markkinoinnillisestikin.
Perinteinen ja odotettu Järvenpään alakoulujen 1.-4. luokkalaisten Kaikki Pelaa -turnaus pelataan keskiviikkona 7.5. Lukion kentällä. Mukana ennätysmäärä pelaajia, yhteensä 35 luokkaa on ilmoittautunut tapahtumaan, noin 1000 osallistujaa! Pelit alkavat klo 8.30 ja päättyvät 14.30. Myös oppilaiden ruokailu hoidetaan kenttäalueella Järvenpään Palloseuran toimesta. Tervetuloa katsomaan pelaamisen riemua!
JäPS järjestää 2003 - 08 ikäluokille suunnatun futisleirin. Hinta 70,00 € /5 pv, 15 €/ pvä.
3.-4.5. Pelataan E10 poikien karuselliturnaus Lukion tekonurmella. Oman seuran pojat mukana kahdella joukkueella. Tervetuloa kaikki nauttimaan jalkapallosta ja mainion buffetin maistuvista antimista.
Tervetuloa seuraamaan JäPS P02 Kevätturnausta Lukion tekonurmelle lauantaina 26.4.klo 9-17. Tiukkojen pelien lisäksi tarjolla on erinomainen buffet: Wurstin grillimakkaroita, tuoreita munkkeja ja mokkapaloja kera kahvin sekä lounasaikaan nopeimmille myös kinkkukiusausta. Koukkaa siis Lukion kautta lauantaina!
JäPS järjestää kesällä 2014 naisille suunnatun kuntofutiksen yhteiskoulun kentällä sunnuntaina klo 17.00-18.00, alkaen 27.4.2014. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta. Kuntofutis on kerran viikossa tapahtuvaa "ohjattua" toimintaa ja se on suunnattu aikuisille, joita kiinnostaa pelata futista leikkimielisesti,"pilke silmäkulmassa".
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen tiistaina 29.4.2014 klo 20.30 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, II krs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Tehoryhmiin kuuluu MV-, temppu-, taito- ja kykykoulut(F-C-junnut). Koulut on Järvenpään Palloseuran järjestämää lisätoimintaa lahjakkuuksille ja motivoituneille pelaajille. Toiminnoilla pyritään kehittämään pelaajia yksilöinä paremmiksi jalkapalloilijoiksi kokonaisvaltaisesti.