JäPS P99 pelasi kevään ensimmäisen sarjapelinsä vieraskentällä Lieto yj joukkuetta vastaan. Peli päättyi JäPSin 1-2 voittoon. Seuraavaksi vastaan tulee Honka kotikentällä Koivusaaressa ke 9.4. klo 18. Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan buffetin antimista!
Miesten edustusjoukkue on tehnyt sopimuksen tämän illan ottelun osalta mäkikotka Matti Nykäsen kanssa. Matti tuodaan helikopterikyydillä Koivusaareen klo 17.00 ja hän esiintyy ennen ottelun alkua klo 17.30 tanssityttöjen kanssa. Yleisöä pyydetään antamaan helikopterille tilaa laskeutua ja tulemaan ajoissa paikalle. Tervetuloa viihtymään illan otteluun!
Kuuden joukkueen alueturnauksessa on JäPSistä mukana 98-syntyneet Oona Vuoltee ja Matleena Tyni. Turnaus alkoi tiistaina ja huipentuu perjantaina klo 12 pelattavaan All Stars –otteluun. Turnauksen voiton vei 12 pisteellä Keski-Suomi. Seuraavat sijat menivät järjestyksessä Pohjoinen, Uusimaa, Länsi-Suomi, Helsinki ja Itä-Suomi.
Muistutuksena Urheilun Pelisääntöjen palautukset 31.3. mennessä. Palautus on pakollista C15 ja nuoremmilla vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon osalta, eli joukkueen pelisäännöt. Ohjeet tulleet sähköpostiin.
JäPSin P99 ikäluokasta on valittu kolme pelaaja aluejoukkueturnaukseen 24.3.2014 Eerikkilään. Kutsun saivat Ville Ahola, Abdihakim Mohamed ja Otto Heinonen. Turnaus on osa C15 ikäluokassa käynnistyvää maajoukkuetoimintaa.
Palloliiton kyselyn tarkoituksena on selvittää valtakunnan tasolla, mikä on tilanne lasten ja nuorten kanssa toimivien valmentajien koulutustilanteessa ja heidän kiinnostuksesta kouluttautua lisää. Kyselyn kohderyhmänä ovat siis 18-vuotiaiden ja nuorempien kanssa toimivat valmentajat. Kysely avattiin 10.1. ja vastausaikaa on 31.3. saakka. 20.1. mennessä vastauksia on tullut noin 300. Lue lisää klikkaamalla uutista.
Uudenmaan aluejoukkue leireilee Myyrmäen jalkapallohallissa 20.-21.3. Joukkue pelaa Helsingin aluejoukkuetta vastaan torstaina, 20.3. klo 14.00. TBSM-joukkueesta on 3 tyttöä mukana, Anni Martikainen, Oona Vuoltee ja Matleena Tyni.
Kakkonen pelataan kaudella 2014 kolminkertainen sarja neljässä 10 joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat pelaavat pareittain kaksiosaiset nousukarsintafinaalit, joiden yhteistuloksilla voittajat nousevat Ykköseen kaudelle 2015. Jokaisen Kakkosen lohkon sijalle 9. ja huonommin sijoittuneet joukkueet putoavat suoraan Kolmoseen kaudeksi 2015. Lisäksi Kolmoseen putoaa kaikkien Kakkosen lohkojen huonoiten pelannut sijalle 8. sijoittunut joukkue. JäPS pelaa Itäisessä lohkossa, uutista klikkaamalla aukeaa lohkojen otteluohjelmat.
JäPS on valittu mukaan Suomen Palloliiton alaiseen 12 seuran OTO-valmentajatukihankkeeseen. Hanke kestää vuoden 2015 loppuun ja se mahdollistaa lisäresursseja nuorten valmentamiseen.
Suomen Palloliiton rekisteröityjen pelaajien määrä jatkoi kasvuaan myös vuonna 2013. Edelliseen vuoteen verrattuna kasvua oli 2,1 prosenttia. Yhteensä pelipassin omaavia jalkapalloilijoita Suomessa on nyt 119 128. Heistä miesten ja poikien osuus on 92 623 ja tyttöjen sekä naisten 26 505. Lasten ja nuorten osuus harrastajamäärästä on 91 550. Suurinta harrastajamäärän kasvuvauhti on ollut Ahvenanmaalla, Tampereella ja Helsingissä. Suomen Gallupin tutkimuksen mukaan jalkapallon parissa liikkuu viikoittain yhteensä yli puoli miljoonaa suomalaista.