Palloliiton kyselyn tarkoituksena on selvittää valtakunnan tasolla, mikä on tilanne lasten ja nuorten kanssa toimivien valmentajien koulutustilanteessa ja heidän kiinnostuksesta kouluttautua lisää. Kyselyn kohderyhmänä ovat siis 18-vuotiaiden ja nuorempien kanssa toimivat valmentajat. Kysely avattiin 10.1. ja vastausaikaa on 31.3. saakka. 20.1. mennessä vastauksia on tullut noin 300. Lue lisää klikkaamalla uutista.
Uudenmaan aluejoukkue leireilee Myyrmäen jalkapallohallissa 20.-21.3. Joukkue pelaa Helsingin aluejoukkuetta vastaan torstaina, 20.3. klo 14.00. TBSM-joukkueesta on 3 tyttöä mukana, Anni Martikainen, Oona Vuoltee ja Matleena Tyni.
Kakkonen pelataan kaudella 2014 kolminkertainen sarja neljässä 10 joukkueen lohkossa. Lohkojen voittajat pelaavat pareittain kaksiosaiset nousukarsintafinaalit, joiden yhteistuloksilla voittajat nousevat Ykköseen kaudelle 2015. Jokaisen Kakkosen lohkon sijalle 9. ja huonommin sijoittuneet joukkueet putoavat suoraan Kolmoseen kaudeksi 2015. Lisäksi Kolmoseen putoaa kaikkien Kakkosen lohkojen huonoiten pelannut sijalle 8. sijoittunut joukkue. JäPS pelaa Itäisessä lohkossa, uutista klikkaamalla aukeaa lohkojen otteluohjelmat.
JäPS on valittu mukaan Suomen Palloliiton alaiseen 12 seuran OTO-valmentajatukihankkeeseen. Hanke kestää vuoden 2015 loppuun ja se mahdollistaa lisäresursseja nuorten valmentamiseen.
Suomen Palloliiton rekisteröityjen pelaajien määrä jatkoi kasvuaan myös vuonna 2013. Edelliseen vuoteen verrattuna kasvua oli 2,1 prosenttia. Yhteensä pelipassin omaavia jalkapalloilijoita Suomessa on nyt 119 128. Heistä miesten ja poikien osuus on 92 623 ja tyttöjen sekä naisten 26 505. Lasten ja nuorten osuus harrastajamäärästä on 91 550. Suurinta harrastajamäärän kasvuvauhti on ollut Ahvenanmaalla, Tampereella ja Helsingissä. Suomen Gallupin tutkimuksen mukaan jalkapallon parissa liikkuu viikoittain yhteensä yli puoli miljoonaa suomalaista.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot koulutus -sivun kautta.
Järjestetään torstaina 27.2.2014 klo 17.30-21.00 JäPSin toimistolla.
JäPS järjestää 2001 - 07 ikäluokille suunnatun futisleirin. Hinta 40,00 € /3 pv.
Harrastajamäärän kasvu on yksi tärkeimmistä suomalaisen jalkapallon mittareista. Näiden vertailujen kautta on mahdollista saada kuva koko piirin alueen kehityksestä sekä oman seuran tilanteesta. Vertailut julkaistaan kolme kertaa vuodessa (vuodenvaihteessa, kesäkuun alussa ja lokakuun alussa). JäPSin kasvu vuoden aikana oli 17% eli 147 pelaajaa enemmän kuin vuoden 2012 listauksessa. Jatkamme alueen suurinpana ja Uudenmaan piirin 7. suurinpana seurana.