Perinteinen ja odotettu Järvenpään alakoulujen 1.-4. luokkalaisten Kaikki Pelaa -turnaus pelataan keskiviikkona 7.5. Lukion kentällä. Mukana ennätysmäärä pelaajia, yhteensä 35 luokkaa on ilmoittautunut tapahtumaan, noin 1000 osallistujaa! Pelit alkavat klo 8.30 ja päättyvät 14.30. Myös oppilaiden ruokailu hoidetaan kenttäalueella Järvenpään Palloseuran toimesta. Tervetuloa katsomaan pelaamisen riemua!
JäPS järjestää 2003 - 08 ikäluokille suunnatun futisleirin. Hinta 70,00 € /5 pv, 15 €/ pvä.
3.-4.5. Pelataan E10 poikien karuselliturnaus Lukion tekonurmella. Oman seuran pojat mukana kahdella joukkueella. Tervetuloa kaikki nauttimaan jalkapallosta ja mainion buffetin maistuvista antimista.
Tervetuloa seuraamaan JäPS P02 Kevätturnausta Lukion tekonurmelle lauantaina 26.4.klo 9-17. Tiukkojen pelien lisäksi tarjolla on erinomainen buffet: Wurstin grillimakkaroita, tuoreita munkkeja ja mokkapaloja kera kahvin sekä lounasaikaan nopeimmille myös kinkkukiusausta. Koukkaa siis Lukion kautta lauantaina!
JäPS järjestää kesällä 2014 naisille suunnatun kuntofutiksen yhteiskoulun kentällä sunnuntaina klo 17.00-18.00, alkaen 27.4.2014. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta. Kuntofutis on kerran viikossa tapahtuvaa "ohjattua" toimintaa ja se on suunnattu aikuisille, joita kiinnostaa pelata futista leikkimielisesti,"pilke silmäkulmassa".
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen tiistaina 29.4.2014 klo 20.30 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, II krs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Tehoryhmiin kuuluu MV-, temppu-, taito- ja kykykoulut(F-C-junnut). Koulut on Järvenpään Palloseuran järjestämää lisätoimintaa lahjakkuuksille ja motivoituneille pelaajille. Toiminnoilla pyritään kehittämään pelaajia yksilöinä paremmiksi jalkapalloilijoiksi kokonaisvaltaisesti.
TB2 otti osaa jo toisena talvena järjestettyyn Kujek Cupiin ja nappasi eilen pelatussa finaaliottelussa KP-75 vastaan sarjan voiton Camilla Takalan maalilla! Naisten ison kentän sarjassa pelasi 5 joukkuetta. Valmentaja Tom Auria iloitsee suojattiensa voitosta; tämä on erittäin tärkeä saavutus meille ja antaa eväitä tulevaan sarjakauteen. Kiitosta sai myös maalivahtina ollut Ella Byman loistotorjunnoistaan.
Nyt kannattaa käydä varastot läpi ja toimittaa kaikki metalliromu JäPSin P01- ikäluokan järjestämään metallikeräykseen 11.-12.4.
Rajamäen Kehitys (RaKe), Jokelan Kisa (JoKi) sekä Hyvinkään palloseura (HyPS) järjestivät yhteisen Kevät cupin 5.–6.4.2014. Turnaukseen osallistui 12 joukkuetta.