JäPS T00 sijoittui Aluesarjassa neljän parhaan joukkoon ja pelaavat ensi syksynä Etelä-länsi-liigassa.
Uudenmaan piirin C14 ja C15 tyttöjen viimeistelyleirit pidetään Eerikkilässä 9.-11.6.2014. C14/T00-ikäluokan viimeistelyleirille on kutsuttu Anna Salminen (mv) ja Vera Kusmin sekä United-joukkueeseen Aino Martikainen, Emilia Ranta ja Meeri Riihiaho sekä C15 tyttöjen United-joukkueeseen TBSM-pelaajat Ella Byman (mv) ja Jenna Rautionhaho. Poikien C14 viimeistelyleirille pidettiin viime viikolla ja siellä JäPS:iä edusti P00 Herkko Kuosa.
Tyttöjen Stadi Cup turnaus alkaa tiistaina 10.6. Ottelut pelataan Käpylän ja Pallokentän kentillä hyvissä olosuhteissa. JäPSistä osallistuu 11 joukkuetta ja turnauksen ensimmäisen pelin pääsevät korkkaamaan C14/T00 valkoiset ottelullaan FC Espoota vastaan klo 12.25, Pallokenttä 7- kentällä. JäPS Vapari pelaa kaikki ottelunsa sunnuntaina 15.6. Ensimmäinen ottelu klo 10.10 Tampereen Palloveikkoja vastaan Pallokenttä 6.
Perinteinen JäPS Futisviikko kesäloman ensimmäisellä viikolla pidetään 02.06 - 06.06.2014 Koivusaaren kentällä. Tänä vuonna leiri on suunnattu ikäluokille 2003-2008. Leirillä voi kokeilla yhtenä päivänä lajinvaihtoa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset nettisivujen kautta: http://japs.sporttisaitti.com/koulutus/pelaajakoulutus/leirit/
FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen sekä JäPS:n puheenjohtaja Kai Luolavuo ja valmennuspäällikkö Kai Koikkalainen tapasivat lämpimissä merkeissä perjantaina FC Lahti - TPS -ottelussa. Seurat allekirjoittivat aikaisemmin sopimuksen, johon kuuluu monialaista yhteistyötä niin pelaaja- ja valmentajakehityksessä kuin myös markkinoinnillisesti. Yhteistyö starttasi FC Lahden voitokkaassa kotiottelussa, jossa seurojen edustajat keskustelivat tämän ja ensi kauden toimintasuunnitelmasta. Yhteistyö alkaa näkyä vahvemmin jo tänä kesänä muun muassa junioreiden talenttitapahtumissa sekä FC Lahden kotiotteluissa.
T00 Sininen saavutti voiton omassa sarjassaan viikonloppuna Kaarina-turnauksessa. Helteinen turnausviikonloppu sai kultaisen päätöksen sunnuntaisessa finaalissa, jossa TPS kaatui tiukan taistelun jälkeen luvuin 1-0.
Helteiseksi luvatulla viikonlopulla on tarjolla runsaasti otteluita eri kentillä. Lukiolla pelataan D- ja C-ikäisten pelejä lauantaina klo 16.15 P00 JäPS punainen-Valtti, klo 17.30 P01 JäPS-Valtti, klo 18.45 P00 JäPS valkoinen-KoiPS. Koivusaaren kentällä pelaavat klo 16.45 P99 valkoinen-MU ja klo 18.15 A-junnut - FC Kontua vastaan. keskuskentällä on lauantaina B-tyttöjen SM-sarjan ottelu JäPS-NiceFutis Porista klo 15.00. Sunnuntaina Naisten kakkosen ottelu JäPS-PEPO Koivusaaressa klo 16.00, Naisten Nelosta klo 18.00 JäPS/2-Rake sekä Miesten Nelosta klo 19.15 JäPS/2-KoiPS. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan sinistä!
Syksyn turnausten ilmoittautuminen avattu! Syksyn turnaukset pelataan seuraavasti, F9-F7 Tytöt ja Pojat 30.-31.8.2014 ja E11-E10 Tytöt ja pojat 6.-7.9.2014. Turnausten ilmoittautuminen on avattu ResultCode järjestelmässä. ilmoittautuminen kestää 16.6.2014 asti. Lisää syksyn turnauksista alla olevan linkin kautta: http://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/karusellit/ajankohdat
Tyttöjen C15 (1999) ja C14 (2000) piirijoukkuetoiminta jatkuu 13.5.2014 järjestettävällä harjoituspäivällä. Lisäksi Helsingin piirin vetovastuulla oleva TC14 United joukkue kokoontuu Pallomyllyyn 17.5.2014! JäPSistä mukana T00 tytöt Anna Salminen, Aino Martikainen, Emilia Ranta ja Vera Kusmin sekä Meeri Riihiaho ja Pinja Hyvönen United -joukkueessa
Järvenpään Palloseura ja FC Lahti ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka tehostaa molempien seurojen kilpailullista nälkää kehittyä entisestään. Sopimukseen kuuluu monialaista yhteistyötä niin pelaaja- ja valmentajakehityksessä kuin myös markkinoinnillisestikin.