Uutiset

JäPS järjestää Järvenpään Auto-Arita Areenassa 5v5- ja 7v7-turnauksia 2004-2008-syntyneille tyttö- ja poikajoukkueille.
Kelloajat pysyvät muuten ennallaan, ainoastaan KyKy2 P00 treenit aikaistuu tunnilla eli uusi aika on 17.30-19.00
JäPS musta voitti sunnuntaina pelatun KoiPS:n järjestämän haastajatason miniturnauksen.
JäPS Valkoinen T00 voitti GPS:n järjestämän kuuden joukkueen kutsuturnauksen maalisuhteella 8-1. Turnauksessa pelattiin sarjamuotoisesti kaikki kaikkia vastaan. Pelien saldona oli lopulta 3 voittoa ja 2 tasapeliä
Jalkapallon ja futsalin suosio jatkaa kasvuaan – Uudenmaan piirissä jo yli 30 000 rekisteröityä pelaajaa. JäPSissä kasvu on ollut myös huikeata, tänään mitattu pelipassiluku kertoo pelipasseja olevan jo 1030 kpl. Elokuussa on aloittanut uusia tai siirtynyt muista seuroista 80 pelaajaa JäPSiin. Huikeeta!
Ainolan kenttä suljettu eli treenit normaaliaikaan Koivusaaressa.
Korvaavat harjoitusvuorot ilmoitetaan ikäluokkiin ja ikäluokista saatte infon. Valokuvaus siirtyy myös keskiviikon osalta LUKION kentälle! HUOMIOIKAA
...Ainolan kenttäolosuhteiden johdosta!!
P07-ikäluokan Karuselli-turnaus pelataan Järvenpäässä lauantaina 30.8. Lukion ja Kartanon kentillä. Joukkueita on ilmoittautunut yhteensä 52. Pelit alkavat klo 9.00 ja päättyvät noin klo 17.30.
Tänä vuonna kaikkien ikäluokkien valokuvaukset järjestetään keskiviikkona 27.8. Ainolan kentällä ja torstaina 28.8. keskuskentällä. Pelaajille siniset asut päälle. Aikataulut ikäluokittain, olkaa ajoissa paikalla.
RSS ATOM