Palloliiton liittovaltuuston huhtikuussa 2013 tekemän päätöksen mukaisesti kalenterivuodelle (1.1.-31.12.) myytävä pelipassi- ja vakuutuskausi saa rinnalleen uuden pelipassi- ja vakuutuskauden 1.7.2014 alkaen. Uusi pelipassi- ja vakuutuskausi on myös 12 kuukauden mittainen ja päättyy 30.6.2015. Vakuutustuote on täysin 1.1.2014 alkanutta pelipassivakuutusta vastaava. Jatkossa pelaajat voivat hankkia pelipassinsa joko ajalle 1.1.-31.12. tai 1.7.-30.6.
A-juniorit pelaavat 1. divisioonan nousukarsintaa GrIFK/2 - JäPS To 26.6. klo 19:00 Käpylä N1. Kannustusjoukot mukaan!
JäPS P00-Sinisen hieno keväkausi sai arvoisensa päätöksen, kun joukkue kaatoi kevään viimeisessä sarjaottelussa pohjois-helsinkiläisen LPS:n selvin lukemin 12-1. Sinipaidat olivat jo kierrosta aiemmin varmistaneet syksyn Aluearjapaikan ja Ykkösen lohkovoiton. Sarjan voitto irtosi näytöstyyliin, kun joukkue voitti kaikki 8 sarjapeliään maalierolla 54-4.
Taneli Haara Uudenmaan Piiristä ihmettelee uusimmassa videoblogissaan Kaikki Pelaa- ja Nuori Suomi -ideologioiden arvostelijoita ja kysyy olivatko seuratoiminta, valmennus tai menestys jotenkin parempia aikaisemmin. Katso uusin videoblogi, klikkaa uutista.
Syksyllä alkanut piirin joukkueiden toiminta huipentuu kesäkuussa järjestettäviin Piiri-Cupeihin ikäluokissa C14 ja C15. Herkko Kuosa on valittu edustamaan Uudenmaan piiriä poikien C14 (2000) Piirijoukkue Cupiin Eerikkilän Urheiluopistolle 12.-15.6.2014. Tyttöjen Piiri-Cup pelataan 15.-18.6.2014 ja TC14 Uudenmaan joukkueeseen on valittu Vera Kusmin sekä Anna Salminen United-joukkueeseen (Helsinki-Uusimaa). C15 tyttöjen United-joukkueen valintoja odotellaan vielä, mutta sielläkin nähtäneen JäPSin tyttäriä. Onnittelut valituille ja tsemppiä turnaukseen!
JäPS T00 sijoittui Aluesarjassa neljän parhaan joukkoon ja pelaavat ensi syksynä Etelä-länsi-liigassa.
Uudenmaan piirin C14 ja C15 tyttöjen viimeistelyleirit pidetään Eerikkilässä 9.-11.6.2014. C14/T00-ikäluokan viimeistelyleirille on kutsuttu Anna Salminen (mv) ja Vera Kusmin sekä United-joukkueeseen Aino Martikainen, Emilia Ranta ja Meeri Riihiaho sekä C15 tyttöjen United-joukkueeseen TBSM-pelaajat Ella Byman (mv) ja Jenna Rautionhaho. Poikien C14 viimeistelyleirille pidettiin viime viikolla ja siellä JäPS:iä edusti P00 Herkko Kuosa.
Tyttöjen Stadi Cup turnaus alkaa tiistaina 10.6. Ottelut pelataan Käpylän ja Pallokentän kentillä hyvissä olosuhteissa. JäPSistä osallistuu 11 joukkuetta ja turnauksen ensimmäisen pelin pääsevät korkkaamaan C14/T00 valkoiset ottelullaan FC Espoota vastaan klo 12.25, Pallokenttä 7- kentällä. JäPS Vapari pelaa kaikki ottelunsa sunnuntaina 15.6. Ensimmäinen ottelu klo 10.10 Tampereen Palloveikkoja vastaan Pallokenttä 6.
Perinteinen JäPS Futisviikko kesäloman ensimmäisellä viikolla pidetään 02.06 - 06.06.2014 Koivusaaren kentällä. Tänä vuonna leiri on suunnattu ikäluokille 2003-2008. Leirillä voi kokeilla yhtenä päivänä lajinvaihtoa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset nettisivujen kautta: http://japs.sporttisaitti.com/koulutus/pelaajakoulutus/leirit/
FC Lahden toimitusjohtaja Tomi Honkanen sekä JäPS:n puheenjohtaja Kai Luolavuo ja valmennuspäällikkö Kai Koikkalainen tapasivat lämpimissä merkeissä perjantaina FC Lahti - TPS -ottelussa. Seurat allekirjoittivat aikaisemmin sopimuksen, johon kuuluu monialaista yhteistyötä niin pelaaja- ja valmentajakehityksessä kuin myös markkinoinnillisesti. Yhteistyö starttasi FC Lahden voitokkaassa kotiottelussa, jossa seurojen edustajat keskustelivat tämän ja ensi kauden toimintasuunnitelmasta. Yhteistyö alkaa näkyä vahvemmin jo tänä kesänä muun muassa junioreiden talenttitapahtumissa sekä FC Lahden kotiotteluissa.