Uutiset

Kauden päätösjuhlat puheineen ja palkitsemisineen pidetään lauantaina 15.11.2014 klo 14.00 alkaen lukion Areenalla. Kauden seuran ja ikäluokkien palkittavien lomakkeet on avattu seura -välilehden alla. Käykääpä antamassa äänenne ansioituneille pelaajille tai toimijoille. Iltajuhla aikuisille pidetään Ravintola Hermannissa, järjestelyistä vastaa Miesten edustusjoukkue yhdessä toimiston kanssa.
Tällä viikolla tehoryhmien jakson 4 viimeiset treenit ja treenit seuraavasti:
JäPS T00 on sijoittunut kolmanneksi Etelä-Länsi Liigassa. Kovatasoisen liigan voitti PK-35 ja hopealle sijoittui Honka.
Tänään pelattiin Leppävaarassa yläasteiden välinen karsintaturnaus. Kartanon koulun valinnaisaineena olevan jalkapallolinjan 8 -luokan tytöistä koottu joukkue selviytyi hienosti jatkoon kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Espoo voitti jäpsittäret 4-1 ja voitot tulivat Rajamäen koulusta 6-2 ja Salon koulusta 2-0.
Toimihenkilöiden info- ja keskusteluilta pidetään torstaina 9.10. seuran toimistolla klo 18.00 alkaen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot koulutus -sivuilla.
Uudenmaan Piiri ja JäPS järjestävät yhdessä Isojen Karusellin Järvenpäässä Koivusaaren kentällä sekä Auto-Arita Areenalla lauantaina 11.10. Turnauksessa pelataan seuraavat sarjat: Erkka, TD13, TC15 , Naiset ja Miehet.
Tällä viikolla teho- ja talenttiryhmät treenaavat seuraavasti:
Huoltajan peruskurssi pidetään JäPSin toimistolla tiistaina 7.10. klo 17-20. Ilmoittautumiset nettisivujen kautta. Jatkokurssi pidetään mahdollisesti tammikuussa 2015. Tervetuloa!
JäPS järjestää lauantaina P07 ja P08 Opel-liigan 34 joukkueen lopputurnauksen lukion kentällä. P03 ja P04 kilpasarjat lopputurnaus pelataan Eerikkilässä kaksipäiväisenä ja mukana on 20 joukkuetta. P05 lopputurnaus pelataan Keravalla, mukana on 50 joukkuetta ja kaikki tasot. P03 tasojen 2 ja 3 lopputurnaus pelataan Tuusulassa. Iloista turnauspäivää kaikille pelaajille ja järjestäjille!
Kelloaika pysyy samana.
RSS ATOM