Naperofutis jatkuu taas viikolla 44. Naperofutis on tarkoitettu 2009-2010-syntyneille tytöille ja pojille.
JäPS jalkapallokoulu jatkuu taas viikolla 44. Koulu on tarkoitettu 2008-syntyneille tytöille ja pojille.
Pelaajamäärä Uudenmaan alueella kasvaa ennätysvauhtia ja on jo noin 31 000. Harrastajamäärän kasvu on yksi tärkeimmistä suomalaisen jalkapallon mittareista. Lokakuun alun pelipassilaskenta antoi JäPSin pelipassiluvuksi 1027, mikä on 59 kpl enemmän vuoden takaiseen. Olemme koko Uudenmaan 7. suurin ja valtakunnallisesti suurimpia seuroja.
Valtakunnallinen alueturnaus on 1999-syntyneiden pelaajien viimeinen aluejoukkuetapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on tarkkailla pelaajia maajoukkuetoimintaa ajatellen sekä pelata ja harjoitella poikien maajoukkueiden pelitavan mukaisesti. Koko Uudeltamaalta valittiin vain 9 pelaajaa turnaukseen.
Kauden päätösjuhlat puheineen ja palkitsemisineen pidetään lauantaina 15.11.2014 klo 14.00 alkaen lukion Areenalla. Kauden seuran ja ikäluokkien palkittavien lomakkeet on avattu seura -välilehden alla. Käykääpä antamassa äänenne ansioituneille pelaajille tai toimijoille. Iltajuhla aikuisille pidetään Ravintola Hermannissa, järjestelyistä vastaa Miesten edustusjoukkue yhdessä toimiston kanssa.
Tällä viikolla tehoryhmien jakson 4 viimeiset treenit ja treenit seuraavasti:
JäPS T00 on sijoittunut kolmanneksi Etelä-Länsi Liigassa. Kovatasoisen liigan voitti PK-35 ja hopealle sijoittui Honka.
Tänään pelattiin Leppävaarassa yläasteiden välinen karsintaturnaus. Kartanon koulun valinnaisaineena olevan jalkapallolinjan 8 -luokan tytöistä koottu joukkue selviytyi hienosti jatkoon kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla. Espoo voitti jäpsittäret 4-1 ja voitot tulivat Rajamäen koulusta 6-2 ja Salon koulusta 2-0.
Toimihenkilöiden info- ja keskusteluilta pidetään torstaina 9.10. seuran toimistolla klo 18.00 alkaen. Ilmoittautumiset ja lisätiedot koulutus -sivuilla.
Uudenmaan Piiri ja JäPS järjestävät yhdessä Isojen Karusellin Järvenpäässä Koivusaaren kentällä sekä Auto-Arita Areenalla lauantaina 11.10. Turnauksessa pelataan seuraavat sarjat: Erkka, TD13, TC15 , Naiset ja Miehet.