JäPSin B-juniorit päättivät kautensa tänään hienosti voittamalla 2 divisioonan loppuottelussa A-lohkon voittaneen FC Viikingit. B-junnut olivat varmistaneet nousunsa ensi kevääksi ykkösdivisioonaan jo viime viikonloppuna, kun B-lohkon viimeisessä pelissä kaatui HJK-j/West 98 sininen tiukasti 1-0.
JäPS T00 vierailee tänään Camp Noulla ja pelaa sen jälkeen ystävyysottelun FC Barcelonaa vastaan.
JäPS järjestää 2003 - 08 ikäluokille suunnatun futisleirin.
Lauantaina pelataan isojen Karuselli-turnaus Järvenpäässä Koivusaaren kentällä sekä Auto-Arita Areenalla. Sarjat Erityisjoukkueille, tytöt D13, C15, Naiset ja Miehet. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! Turnauksessa mukana myös K-Rauta Järvenpää ja JäPS T99.
Naperofutis jatkuu taas viikolla 44. Naperofutis on tarkoitettu 2009-2010-syntyneille tytöille ja pojille.
JäPS jalkapallokoulu jatkuu taas viikolla 44. Koulu on tarkoitettu 2008-syntyneille tytöille ja pojille.
Pelaajamäärä Uudenmaan alueella kasvaa ennätysvauhtia ja on jo noin 31 000. Harrastajamäärän kasvu on yksi tärkeimmistä suomalaisen jalkapallon mittareista. Lokakuun alun pelipassilaskenta antoi JäPSin pelipassiluvuksi 1027, mikä on 59 kpl enemmän vuoden takaiseen. Olemme koko Uudenmaan 7. suurin ja valtakunnallisesti suurimpia seuroja.
Valtakunnallinen alueturnaus on 1999-syntyneiden pelaajien viimeinen aluejoukkuetapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on tarkkailla pelaajia maajoukkuetoimintaa ajatellen sekä pelata ja harjoitella poikien maajoukkueiden pelitavan mukaisesti. Koko Uudeltamaalta valittiin vain 9 pelaajaa turnaukseen.
Kauden päätösjuhlat puheineen ja palkitsemisineen pidetään lauantaina 15.11.2014 klo 14.00 alkaen lukion Areenalla. Kauden seuran ja ikäluokkien palkittavien lomakkeet on avattu seura -välilehden alla. Käykääpä antamassa äänenne ansioituneille pelaajille tai toimijoille. Iltajuhla aikuisille pidetään Ravintola Hermannissa, järjestelyistä vastaa Miesten edustusjoukkue yhdessä toimiston kanssa.
Tällä viikolla tehoryhmien jakson 4 viimeiset treenit ja treenit seuraavasti: