Uutiset

Muistakaa hankkia uudet vuoden 2015 pelipassit ja mahdolliset vakuutukset vielä ennen vuoden vaihdetta. Kauden 2015 tuotteet tulevat voimaan aikaisintaan 1.1.2015, jos ne ostetaan vuoden 2014 puolella. Huomaa Pelipassia ottaessasi valita jalkapallokausi 2015, ei Futsal-kausi.
Joulu on hyvien tekojen aikaa. Järvenpääläisen jalkapallon tukeminen on ehdottoman hyvä teko, ja nyt se on helpompaa kuin koskaan. JäPSin Edustusjoukkueen kausikortit ja joulukalat takaavat hyvän mielen sekä saajalle että antajalle, eikä joulumuistamisten hankkiminen voisi enää tätä helpompaa olla.
Sitovat ilmoittautumiset 31.12.2014 mennessä. Ilmoittautuminen linkin takaa. Paikkoja rajoitetusti 90 pelaajalle.
Ikäluokkien ja seuran varainhankinnan uusi mahdollisuus on Tele Finlandin liittymistä saatava 50,00 palkkio. Lue lisää oheisesta linkistä.
Ilmoittautuminen piirin kilpasarjoihin on alkanut ja päättyy 5.1., LeikkiMaailman PeliTälli-sarjoihin 31.1., harrastesarjoihin ja kevään Karuselli-turnauksiin 28.2. Ilmoittautumiset recultcoden kautta.
Kauden 2015 pelipassit ja vakuutukset ovat nyt myynnissä Palloverkossa. Pelipassit ja vakuutukset tulevat kuitenkin voimaan aikaisintaan 1.1.2015. Kauden 1.1.-31.12.2014 pelipassi ja vakuutusturva päättyvät 31.12.2014. Korttelipassit hankitaan edelleen seuran kautta seuratunnuksilla.
Järvenpään Palloseuran miesten edustusjoukkue vaihtaa valmentajaa. Uusi päävalmentaja on Porvoon Futurassa pitkään vaikuttanut Jukka Korhonen. JäPS on hänelle seurana tuttu, koska viime vuosina samassa lohkossa pelanneet Futura ja JäPS ovat kohdanneet useita kertoja. Korhonen sanoo jalkapallofilosofiansa perustuvan siihen, että kun omissa ”soi” mahdollisimman vähän, niin siitä on hyvä lähteä hakemaan voittoja. Puolustamisen ja hyökkäämisen välillä on oltava sopiva tasapaino.
Jojokerho ikäluokkien toimihenkilöille tiistaina 16.12. klo 19-20.30 toimistolla. Aiheina varusteet, ikäluokkien kirjanpito, sarjailmoittautumiset, pelipassit ym. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Inka osallistui viikonloppuna Pietarsaaressa järjestettyihin valtakunnallisiin taitokilpailuihin. Inka oli tyttöjen E-11 sarjan viides kultasuorituksellaan ja pistemäärällä 91,6. Onnittelut hienosta suorituksesta!
RSS ATOM