Uudenmaan piirin taitokilpailujen TE-11(03) sarjassa piirin mestaruuden lisäksi Inka saa oikeuden edustaa Uudenmaan piiriä ja JäPSiä valtakunnallisissa taitokilpailussa lauantaina 22.11.2014 Pietarsaaressa.
Kultamerkin sai 6 , hopeamerkin 31 ja pronssimerkin 28 pelaajaa. Onnittelut kaikille taitomerkin saaneelle!
JäPS naperot treenaavat sunnuntaisin Lepolan helmessä.
Järjestämme huoltajille teippauskurssin keskiviikkona 10.12. klo 18-20. Kurssin pitää Terhi Uusi-Luomalahti. Ilmoittautumiset koulutussivun kautta.
Kartanon koulun 8. luokan tyttöjen joukkue voitti eilen Järvenpäässä pelatun aluefinaali B:n selvin numeroin. Kotkan Helilä kaatui 10-1, Herttoniemi Helsingistä 5-2 ja Salpausselkä Lahdesta 5 - 0. Aluemestarit etenevät valtakunnalliseen finaaliin pelaamaan Suomen koulufutismestaruudesta. Jatkossa on Kartanon koulu sekä yläasteet Oulusta ja Jyväskylästä. Lopputurnauksessa on mukana kuusi joukkuetta ja se pelataan tämän vuoden puolella paikkakunnalla, jolta joukkue finaalitapahtumassa. Finaalipaikka selviää lähipäivinä. JäPSin vetämä Kartanon koulun valinnaisainejalkapallo on näin lähtenyt mahtavasti käyntiin.
Tervetuloa sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 18.11.2014 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
Ikäluokkien tilatut valokuvat ovat tulleet toimistolle ja ovat noudettavissa ikääluokan omissa tapahtumissa. Kuvia voi tilata vielä, jos joku jäi ilman.
Muistattehan seuran päätösjuhlat lauantaina 15.11.2014 klo 14.00 alkaen lukion Areenalla. Ikäluokat ilmoittavat kauden palkittavat pelaajat lomakkeella 25.10. mennessä. Muita vuoden ansioituneita ja palkittavia voi käydä kuka tahansa ehdottamassa myös nettilomakkeen kautta 25.10. asti. Iltajuhla aikuisille pidetään Ravintola Hermannissa.
JäPSin B-juniorit päättivät kautensa tänään hienosti voittamalla 2 divisioonan loppuottelussa A-lohkon voittaneen FC Viikingit. B-junnut olivat varmistaneet nousunsa ensi kevääksi ykkösdivisioonaan jo viime viikonloppuna, kun B-lohkon viimeisessä pelissä kaatui HJK-j/West 98 sininen tiukasti 1-0.