Uudenmaan piirin sivuilla uutisoitua: Kehitysvammaisilla on samanlainen oikeus urheilun iloon kuin kaikilla muillakin. Sami Ritokoski valmentaa erityisjalkapallojoukkuetta, jossa monentasoiset pelaajat voivat elää unelmiaan todeksi. Sami Ritokoski vieraili kesällä 2011 erityisryhmien rippileirillä, jossa oli innokkaita futaajia. Heidän kanssaan Ritokoski perusti seuraavana syksynä Järvenpään seurakunnan futiskerhon, joka kuuluu nykyisin Järvenpään Palloseuran organisaatioon.
Vuonna 2014 jalkapallo vahvisti entisestään asemaansa Suomen suurimpana lajina. Sekä valtakunnallisesti että Uudenmaan piirissä jalkapallon harrastajamäärä kasvoi ennätysvauhdilla. Tämä osoittaa jalkapallon vetovoiman laajasti. Seurat ovat tuloksen tehneet ja kiitos siitä seuroille.
Koulutus järjestetään torstaina 12.2.2015 klo 17.30-21.00 JäPSin toimistolla.
Kenttä on liukas ja vaarallinen pohjan jäätymisen johdosta. Harjoitusten pitäminen omalla vastuulla.
Jalkapallojoukkueet (C15 ja nuoremmat) laativat vuosittain ennen pelikauden alkua Urheilun Pelisäännöt: 1. Vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon välille (lähetettävä sähköisellä lomakkeella 31.3.2015 mennessä ) 2. Pelaajien ja joukkueenjohdon välille (jäävät vain seuran ja joukkueen käyttöön) Huom! Vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon pelisääntöjen palauttaminen on edellytys piirin sarjoihin osallistumiselle.
Osoitteen Futis -hankkeet käyntiin 14.1.2015 klo 15.45 Osoitteena Futis – seurakehityshankkeeseen on valittu mukaan 40 seuraa. Seurat keskittyvät hankkeessa harrastajamäärän kasvattamiseen lasten/nuorten toimintaa kehittämällä. Tyttö- / poikajalkapallon kehityshankkeiden rinnalla uutena hankemuotona vuonna 2015 käynnistyvät harrastetoiminnan kehityshankkeet. Starttiseminaari järjestetään 24.-25.1. Hämeenlinnassa. Uudenmaan piiristä mukana ovat vuonna 2015 PPS, FC Reipas, FC Honka, FC Wild, Lepa ja JäPS.
JäPSin T00/Sininen voitti T00-sarjan 17.1-18.1.2014 järjestetyssä TalviSeMi-turnauksessa Seinäjoella. Finaalissa kaatui mikkeliläinen PU-62 lukemin 1-0.
Joukkue pelaa kesällä 2015 naisten Kakkosta. Joukkue harjoittelee yhdessä B-tyttöjen SM-joukkueen kanssa. Naisten Kakkosta ja Suomen Cupia pelataan yhdessä B-tyttöjen kanssa.
Tämän vuoden laskut tulevat kaikille sähköpostilla viimeistään 6.1.2015 mennessä. Mikäli laskua ei ole tullut, ota yhteyttä toimisto@japs.fi. Laskujen eräpäivä on 15.1. ja 1.4. maksuluokissa 1 ja 2. Lisätietoja jäsenmaksut -sivulla.