Jojokerho ikäluokkien toimihenkilöille tiistaina 16.12. klo 19-20.30 toimistolla. Aiheina varusteet, ikäluokkien kirjanpito, sarjailmoittautumiset, pelipassit ym. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Inka osallistui viikonloppuna Pietarsaaressa järjestettyihin valtakunnallisiin taitokilpailuihin. Inka oli tyttöjen E-11 sarjan viides kultasuorituksellaan ja pistemäärällä 91,6. Onnittelut hienosta suorituksesta!
Vaparin vastuuvalmentaja Sami Ritokoski täytti 50 vuotta. Vapari-joukkue sekä koko muu JäPS onnittelee!
Jalkapalloseurojen laatujärjestelmän tavoitteena on kokonaisvaltaisesti kehittää jalkapalloseurojen toimintaa ja toimia sekä seuran että lajin kehittämisen ja ohjaamisen välineenä. Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan sekä seuran urheilutoiminnan että sitä tukevan hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämistä.
Kauden 2014 Peijaiset pidetään lauantaina 15.11. ravintola Hermannissa. Tähän tapahtumaan ovat kaikki sinivalkoisin silmälasein jalkapalloa fanittavat täysikäiset järvenpääläiset tervetulleita!
Uudenmaan piirin taitokilpailujen TE-11(03) sarjassa piirin mestaruuden lisäksi Inka saa oikeuden edustaa Uudenmaan piiriä ja JäPSiä valtakunnallisissa taitokilpailussa lauantaina 22.11.2014 Pietarsaaressa.
Kultamerkin sai 6 , hopeamerkin 31 ja pronssimerkin 28 pelaajaa. Onnittelut kaikille taitomerkin saaneelle!
JäPS naperot treenaavat sunnuntaisin Lepolan helmessä.
Järjestämme huoltajille teippauskurssin keskiviikkona 10.12. klo 18-20. Kurssin pitää Terhi Uusi-Luomalahti. Ilmoittautumiset koulutussivun kautta.