Tuure aloittaa JäPSin Junioripäällikkönä 1.12 alkaen vastuualueena F-E juniorit. Tuuren työtehtäviin kuuluu käytännön valmennustöiden lisäksi myös seuratoimintojen hallinnointia.
Alla listaus vapaista vakio- ja irtovuoroista Jampan jalkapallohallin ja uuden monitoimihallin osalta. Myynti Mikko Hiltunen 044-597 7017 mikko.hiltunen@japs.fi
JäPS järjestää talvikaudella 2016-17 naisille suunnatun kuntofutiksen Jampan jalkapallohallissa perjantaina klo 17.30-18.30, alkaen 11.11.2016. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
Seuran syyskokous pidettiin tiistaina 15.11. ja samalla valittiin tulevat edustajat seuran johtokuntaan vuosiksi 2017-2018 sekä valittiin uudeksi puheenjohtajaksi Vesa Takko. Ensi vuoden jäsen- ja toimintamaksut pysyvät samana kuin tänäkin vuonna. Jäsen- ja toimintamaksun eräpäivä on 15.1.2017. Lue lisää uutista klikkaamalla.
Tervetuloa seuran syyskokoukseen tänään tiistaina 15.11.2016 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista.
Järvenpään Monitoimihallin lumenluontitalkoot to 10.11.2016 klo 9.30 alkaen! Hallin käyttöönottoa hidastaa enää vain lumikerros kuplan päällä.
Pelaajan laadukas arki on palloliiton uuden strategian yksi päävalinnoista. Järvenpään Palloseurassa tämä tarkoittaa ennen kaikkea kahta asiaa: laadukasta ja kokonaisvaltaista valmennusta sekä hyviä harjoitteluolosuhteita.
JäPS B-poikien avoimet harjoitukset käytiin viikoilla 43 ja 44. Joukkueeseen on nimetty 22 pelaajaa. Vahva ja hyvä runko alkaa valmistautumaan talven treenipeleihin ja bsm-karsintaan. Joukkueessa on vielä tilaa 2-4 pelaajalle.
JäPS edustuksen ensi kauden vastustajien kannattaa pitää syndit tiukasti jalassa ja pää ylhäällä kun Tuomo "Eepi" Huusko jatkaa sinipaidoissa myös kaudella 2016-2017. Tuleva kausi on Eepin 20. (!) JäPS paidassa, iso hatunnusto suuresta JäPS sydämestä!
JäPS vastaa ja järjestää lukion urheilulinjalaisten jalkapallovalmennuksesta kolmena aamuna viikossa, ma, ti ja to ja yläkoulun oppilaille järjestetään jalkapallovalmennusta kahtena aamuna viikossa. Syksyllä ja keväällä treenit ovat ulkona ja talviaikana jalkapallohallissa. Aamuvalmennuksessa on mukana lähes 80 pelaajaa, tyttöjä on tästä määrästä noin 20.