Järvenpään Monitoimihalli on auki talvilomaviikolla ma-ke 20.-22.2.2017 klo 10-14 omatoimista harjoittelua varten! Maksu treenistä 5€/päivä käteisellä paikanpäällä.
Seuran toimisto on muuttanut keskustan tiloista Vanerikuja 3:een jalkapallohallien viereen. Tervetuloa tutustumaan ja fanikauppaan ostoksille!
Järvenpään Palloseuran johtokunnan vuoden 2017 ensimmäinen kokous pidettiin maanantaina 9.1. seuran ylimääräisen kokouksen jälkeen. Kokouksessa valittiin seuralle mm. varapuheenjohtaja ja käynnistettiin jaostoiminta.
Järvenpään Palloseura järjestää sunnuntaina 29.1.2017 puulaakiharrasteturnauksen aikuisille. Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.
Vuosi 2017 on Järvenpään Palloseuran 70-vuotisjuhlavuosi. Loistavaa uutta vuotta!
Omatoimista palloittelua varten on varattu 4 kappaletta "kolikkovuoroja" Auto-Arita Areenalta.
Järjestetään ylimääräinen seuran kokous maanantaina 9.1.2017 klo 18.30 seuran toimistolla. Kokouksessa täydennetään johtokunnan edustajasisto täysimääräiseksi. Tervetuloa!
Tervetuloa perinteisille joulukahveille seuran toimistolle torstaina 15.12. klo 11.00 - 14.00. Samalla voit hankkia mukavia joululahjoja pukinkonttiin. Tervetuloa!
Tuure aloittaa JäPSin Junioripäällikkönä 1.12 alkaen vastuualueena F-E juniorit. Tuuren työtehtäviin kuuluu käytännön valmennustöiden lisäksi myös seuratoimintojen hallinnointia.
Alla listaus vapaista vakio- ja irtovuoroista Jampan jalkapallohallin ja uuden monitoimihallin osalta. Myynti Mikko Hiltunen 044-597 7017 mikko.hiltunen@japs.fi