Järvenpään Palloseura järjestää 70-vuotisjuhlavastaanoton lauantaina 9.12.2017. Juhlaan on myynnissä rajoitettu määrä illalliskortteja
Saara Salminen lähti elokuussa vaihto-oppilaaksi Oregoniin, Portlandiin ja liittyi mukaan Riverdale Mavericksin jalkapallojoukkueeseen. Tässä hieman Saaran kuulumisia rapakon takaa!
Kauden päätösjuhlat palkitsemisineen pidetään Koivusaaren koululla lauantaina 4.11. klo 14.00 alkaen. Juhlassa palkitaan kauden ansioituneet pelaajat, taitokilpailumerkin saajat ja toimihenkilöt. Kakkukahvit juhlan päätteeksi, tervetuloa!
Seuran syyskokous pidtään tiistaina 14.11.2017 klo 19.00 seuran toimistolla. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
JäPS futiskerho on tarkoitettu 8-15-vuotiaille pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla.
Järvenpään Palloseura järjestää lauantaina 11.11.2017 puulaakiharrasteturnauksen aikuisille. Naisille ja miehille omat sarjat Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.
Järvenpään Palloseuran miesten edustusjoukkue pelasi 70-vuotisen seuran juhlatapahtumaksi nimetyn ottelun FC Legirus Interiä vastaan lauantaina. Kotijoukkue kiitti kunniasta puoliaikatuloksella 5-0 ja voitti ottelun lukemin 6-2.
HUOM! Koulutus peruttu vähäisen ilmoittautumisen takia! Vanhemmille ja joukkueiden ja ikäluokkien taustoille avoin hätäensiapukoulutus järjestetään keskiviikkona 30.8. klo 18.00 alkaen monitoimihallilla. Koulutuksessa opetellaan mm. vammojen sidonta, defibrillaatorin käyttöä ja elvytystä. 20 paikkaa tarjolla, kurssi on ilmainen osallistujille ja siitä saa hätäensiapukortin. Ilmoittautumiset nettisivujen kautta.
Järvenpään Palloseuran sähköinen uutiskirje "Sininen Sydän" julkaistaan neljä kertaa vuodessa.
Järvenpään Palloseuran miesten edustusjoukkueen valmentajan Jukka Korhosen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Peli-ilme otteluissa on usein ollut hyvä, mutta tulokset huonoja. Viimeisestä seitsemästä ottelusta on kasassa vain kolme pistettä, kommentoi Järvenpään Palloseuran valmennuspäällikkö Osku Partonen. JäPS edustus haluaa kiittää Jukkaa huikeasta sitoutumisesta ja isosta työmäärästä joukkueen eteen viimeiseltä kahdelta ja puolelta vuodelta. Loppukauden valmentajana toimii Tuomo Kivimäki.