Kenttä on liukas ja vaarallinen pohjan jäätymisen johdosta. Harjoitusten pitäminen omalla vastuulla.
Jalkapallojoukkueet (C15 ja nuoremmat) laativat vuosittain ennen pelikauden alkua Urheilun Pelisäännöt: 1. Vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon välille (lähetettävä sähköisellä lomakkeella 31.3.2015 mennessä ) 2. Pelaajien ja joukkueenjohdon välille (jäävät vain seuran ja joukkueen käyttöön) Huom! Vanhempien ja joukkueen-/valmennusjohdon pelisääntöjen palauttaminen on edellytys piirin sarjoihin osallistumiselle.
Osoitteen Futis -hankkeet käyntiin 14.1.2015 klo 15.45 Osoitteena Futis – seurakehityshankkeeseen on valittu mukaan 40 seuraa. Seurat keskittyvät hankkeessa harrastajamäärän kasvattamiseen lasten/nuorten toimintaa kehittämällä. Tyttö- / poikajalkapallon kehityshankkeiden rinnalla uutena hankemuotona vuonna 2015 käynnistyvät harrastetoiminnan kehityshankkeet. Starttiseminaari järjestetään 24.-25.1. Hämeenlinnassa. Uudenmaan piiristä mukana ovat vuonna 2015 PPS, FC Reipas, FC Honka, FC Wild, Lepa ja JäPS.
JäPSin T00/Sininen voitti T00-sarjan 17.1-18.1.2014 järjestetyssä TalviSeMi-turnauksessa Seinäjoella. Finaalissa kaatui mikkeliläinen PU-62 lukemin 1-0.
Joukkue pelaa kesällä 2015 naisten Kakkosta. Joukkue harjoittelee yhdessä B-tyttöjen SM-joukkueen kanssa. Naisten Kakkosta ja Suomen Cupia pelataan yhdessä B-tyttöjen kanssa.
Tämän vuoden laskut tulevat kaikille sähköpostilla viimeistään 6.1.2015 mennessä. Mikäli laskua ei ole tullut, ota yhteyttä toimisto@japs.fi. Laskujen eräpäivä on 15.1. ja 1.4. maksuluokissa 1 ja 2. Lisätietoja jäsenmaksut -sivulla.
Muistakaa hankkia uudet vuoden 2015 pelipassit ja mahdolliset vakuutukset vielä ennen vuoden vaihdetta. Kauden 2015 tuotteet tulevat voimaan aikaisintaan 1.1.2015, jos ne ostetaan vuoden 2014 puolella. Huomaa Pelipassia ottaessasi valita jalkapallokausi 2015, ei Futsal-kausi.
Joulu on hyvien tekojen aikaa. Järvenpääläisen jalkapallon tukeminen on ehdottoman hyvä teko, ja nyt se on helpompaa kuin koskaan. JäPSin Edustusjoukkueen kausikortit ja joulukalat takaavat hyvän mielen sekä saajalle että antajalle, eikä joulumuistamisten hankkiminen voisi enää tätä helpompaa olla.
Sitovat ilmoittautumiset 31.12.2014 mennessä. Ilmoittautuminen linkin takaa. Paikkoja rajoitetusti 90 pelaajalle.