Kauden 2015 pelipassit ja vakuutukset ovat nyt myynnissä Palloverkossa. Pelipassit ja vakuutukset tulevat kuitenkin voimaan aikaisintaan 1.1.2015. Kauden 1.1.-31.12.2014 pelipassi ja vakuutusturva päättyvät 31.12.2014. Korttelipassit hankitaan edelleen seuran kautta seuratunnuksilla.
Järvenpään Palloseuran miesten edustusjoukkue vaihtaa valmentajaa. Uusi päävalmentaja on Porvoon Futurassa pitkään vaikuttanut Jukka Korhonen. JäPS on hänelle seurana tuttu, koska viime vuosina samassa lohkossa pelanneet Futura ja JäPS ovat kohdanneet useita kertoja. Korhonen sanoo jalkapallofilosofiansa perustuvan siihen, että kun omissa ”soi” mahdollisimman vähän, niin siitä on hyvä lähteä hakemaan voittoja. Puolustamisen ja hyökkäämisen välillä on oltava sopiva tasapaino.
Jojokerho ikäluokkien toimihenkilöille tiistaina 16.12. klo 19-20.30 toimistolla. Aiheina varusteet, ikäluokkien kirjanpito, sarjailmoittautumiset, pelipassit ym. Ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Inka osallistui viikonloppuna Pietarsaaressa järjestettyihin valtakunnallisiin taitokilpailuihin. Inka oli tyttöjen E-11 sarjan viides kultasuorituksellaan ja pistemäärällä 91,6. Onnittelut hienosta suorituksesta!
Vaparin vastuuvalmentaja Sami Ritokoski täytti 50 vuotta. Vapari-joukkue sekä koko muu JäPS onnittelee!
Jalkapalloseurojen laatujärjestelmän tavoitteena on kokonaisvaltaisesti kehittää jalkapalloseurojen toimintaa ja toimia sekä seuran että lajin kehittämisen ja ohjaamisen välineenä. Kokonaisvaltaisella kehittämisellä tarkoitetaan sekä seuran urheilutoiminnan että sitä tukevan hallinnon ja muiden tukitoimintojen kehittämistä.
Kauden 2014 Peijaiset pidetään lauantaina 15.11. ravintola Hermannissa. Tähän tapahtumaan ovat kaikki sinivalkoisin silmälasein jalkapalloa fanittavat täysikäiset järvenpääläiset tervetulleita!
Uudenmaan piirin taitokilpailujen TE-11(03) sarjassa piirin mestaruuden lisäksi Inka saa oikeuden edustaa Uudenmaan piiriä ja JäPSiä valtakunnallisissa taitokilpailussa lauantaina 22.11.2014 Pietarsaaressa.
Kultamerkin sai 6 , hopeamerkin 31 ja pronssimerkin 28 pelaajaa. Onnittelut kaikille taitomerkin saaneelle!