Huoltajan peruskurssi pidetään tiistaina 28.4.2015 ja jatkokurssi pidetään kahtena tiistaina 5.5.2015 ja 19.5.2015 JäPSin toimistolla. Ilmoittautumiset ja lisätiedot nettisivujen kautta.
Piriin sarjaohjelma on vielä työn alla. Joukkueet, muistakaa siirtää mahdolliset siirrettävät ottelut 27.3. klo 15.00 mennessä piirin lomakkeella. Ohjeet lähetetty ikäluokille.
Vielä ehtii jälki-ilmoittautua ISOJEN Karuselli-turnaukseen, joka pidetään 9.-10.5. Järjestettävät sarjat ovat aikuiset, nuoret C15 (-00) ja D13 (-02) sekä erityisryhmät, - aikuisten joukkue voi olla kaveriporukka, miesten sarjaan voivat osallistua korkeintaan Vitosessa, KKI-sarjoissa tai nuorten piirisarjoissa kuluvalla kaudella pelannut pelaaja. Lue lisää klikkaamalla uutinen auki.
On aika hankkia kausikortti kaikkine herkkuineen, mikäli sinulla ei sellaista jo ole. Ensimmäinen hyvä tilaisuus tulee jo nyt lauantaina 28.2. kun JäPSin teltta nousee edustusjoukkueen yhteistyökumppanin K-Supermarket Peltolan pihalle. Yhdeksästä alkaen tarjolla on 50 euron hintaisten kausikorttien lisäksi seurainfoa ja kuumaa makkaraa.
Huoltajien jatkokurssi pidetään seuran toimistolla lauantaina 14.3. Lisätiedot ja ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Miesten edustusjoukkue hakee huoltajaa tehtävässä pitkään toimineen Pentti "Limppu" Leipäjoen rinnalle. Limppu jatkaa huoltajana edelleen, mutta nyt olisi mahdollisuus oppia homma kokeneen miehen rinnalla ja vaikkapa jossain vaiheessa ottaa se kokonaan haltuun.
Paikallislehti Keski-Uusimaa tarjoaa kestotilaajilleen helmikuun Klubi-etuna JäPSin edustusjoukkueen kausikortin edulliseen hintaan 39 euroa (norm 50 e). Voi tilata kausarin lähettämällä osoitteeseen edustusjoukkue@japs.fi omat yhteystietosi ja Keski-Uusimaan Klubikortin numeron.
Järvenpään Kartanon koulun jalkapallovalinnaisen tytöt saavuttivat pronssia Koululiikuntaliiton SM-lopputurnauksesta tyttöjen yläkoulusarjassa Oulussa.
Koivusaaren kentälle jäi 4.2. T04:lta tyttöjen tummansininen takki. Jos löytyy, ilmoitukset toimistolle tai T04 -ikäluokan toimihenkilöille. Hallille on kertynyt iso kasa löytötavaraa, käykääpä katsomassa ja hakemassa omanne pois. Pieneksi jääneet tavarat voi helposti kierrättää JäPS-kirpputorilla, löytyy ikäluokkien alta -sivulta JäPS.