Palloverkko poistuu toukokuun lopussa ja tilalle tulee Pelipaikka. Uusi ohjelma otetaan käyttöön kesäkuussa. Pelipassi- ja vakuutushankinnoissa sekä pelaajasiirroissa on pidempi viikon katkos ohjelman vaihtuessa. Siispä hoidetaan pelipassiasiat kuntoon hyvissä ajoin ennen muutosta.
Kaikissa piirin ja liiton sarjoissa on siirrytty käyttämään Taso-kilpailujärjestelmää. Ohjeet ja kirjautumistunnukset on lähetetty joukkueiden yhteyshenkilöille. Erotuomariasettelut näkyvät vain Tason kautta. Linkki Tasoon klikkaamalla uutista.
Joukkueen huoltajakursseilla on vielä tilaa muutamille. Peruskurssi pidetään ti 28.4. ja jatkokurssi ti 5.5. ja 19.5. ilmoittautumiset nettisivujen kautta.
JäPS futiskerho on tarkoitettu 10-14-vuotiaille aloitteleville pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla.
JäPS järjestää kesällä 2015 naisille ja miehille suunnatun kuntofutiksen yhteiskoulun/lukion kentällä sunnuntaina klo 17.00-19.00, alkaen 26.4.2015. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
Suosittu koululaisten kesäfutis 1.-4. luokkalaisille pidetään Yhteiskoulun kentällä tiistaisin klo 18.30-19.30, alkaen 5.5.2015. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
Järvenpään Palloseuran T00-ikäluokka tarjoaa unohtumattoman teatterielämyksen yhdessä Keski-Uudenmaan Teatterin ja Järvenpään Teatterin kanssa.
JäPS T00 osallistui RaKe/JoKi YJ:n järjestämään Kevät Cupiin kahdella eri joukkueella. Molemmat joukkueet voittivat oman sarjansa ja näin ollen tyttöjen palkintokaappiin tuli lisää täytettä kahdella voittopokaalilla.
Tervetuloa seuran kevätkokoukseen tiistaina 14.4.2015 klo 19.00 seuran toimistolle, Sibeliuksenkatu 16, II krs. Käsitellään sääntömääräiset asiat.
Kesällä 2015 jalkapallokoulun muodostaa 2008-09-syntyneet pojat ja tytöt sekä naperoryhmät ovat 2010-11-syntyneille.