On aika hankkia kausikortti kaikkine herkkuineen, mikäli sinulla ei sellaista jo ole. Ensimmäinen hyvä tilaisuus tulee jo nyt lauantaina 28.2. kun JäPSin teltta nousee edustusjoukkueen yhteistyökumppanin K-Supermarket Peltolan pihalle. Yhdeksästä alkaen tarjolla on 50 euron hintaisten kausikorttien lisäksi seurainfoa ja kuumaa makkaraa.
Huoltajien jatkokurssi pidetään seuran toimistolla lauantaina 14.3. Lisätiedot ja ilmoittautumiset koulutus -sivun kautta.
Miesten edustusjoukkue hakee huoltajaa tehtävässä pitkään toimineen Pentti "Limppu" Leipäjoen rinnalle. Limppu jatkaa huoltajana edelleen, mutta nyt olisi mahdollisuus oppia homma kokeneen miehen rinnalla ja vaikkapa jossain vaiheessa ottaa se kokonaan haltuun.
Paikallislehti Keski-Uusimaa tarjoaa kestotilaajilleen helmikuun Klubi-etuna JäPSin edustusjoukkueen kausikortin edulliseen hintaan 39 euroa (norm 50 e). Voi tilata kausarin lähettämällä osoitteeseen edustusjoukkue@japs.fi omat yhteystietosi ja Keski-Uusimaan Klubikortin numeron.
Järvenpään Kartanon koulun jalkapallovalinnaisen tytöt saavuttivat pronssia Koululiikuntaliiton SM-lopputurnauksesta tyttöjen yläkoulusarjassa Oulussa.
Koivusaaren kentälle jäi 4.2. T04:lta tyttöjen tummansininen takki. Jos löytyy, ilmoitukset toimistolle tai T04 -ikäluokan toimihenkilöille. Hallille on kertynyt iso kasa löytötavaraa, käykääpä katsomassa ja hakemassa omanne pois. Pieneksi jääneet tavarat voi helposti kierrättää JäPS-kirpputorilla, löytyy ikäluokkien alta -sivulta JäPS.
Uudenmaan piirin sivuilla uutisoitua: Kehitysvammaisilla on samanlainen oikeus urheilun iloon kuin kaikilla muillakin. Sami Ritokoski valmentaa erityisjalkapallojoukkuetta, jossa monentasoiset pelaajat voivat elää unelmiaan todeksi. Sami Ritokoski vieraili kesällä 2011 erityisryhmien rippileirillä, jossa oli innokkaita futaajia. Heidän kanssaan Ritokoski perusti seuraavana syksynä Järvenpään seurakunnan futiskerhon, joka kuuluu nykyisin Järvenpään Palloseuran organisaatioon.
Vuonna 2014 jalkapallo vahvisti entisestään asemaansa Suomen suurimpana lajina. Sekä valtakunnallisesti että Uudenmaan piirissä jalkapallon harrastajamäärä kasvoi ennätysvauhdilla. Tämä osoittaa jalkapallon vetovoiman laajasti. Seurat ovat tuloksen tehneet ja kiitos siitä seuroille.
Koulutus järjestetään torstaina 12.2.2015 klo 17.30-21.00 JäPSin toimistolla.