Uutiset

Olemme perinteiseen tapaan mukana omalla JäPS-ständillä Järvenpää -päivänä kävelykadulla lauantaina klo 10-14. Myynnissä on JäPS-fanituotteita sekä Miesten edustusjoukkueen ensimmäisen kotipelin tulosveikkauskilpailu. Tervetuloa!
Kauden ensimäisen kotiottelun pelipaikaksi vamistui Keskuskenttä. Vieraaksi lauantain otteluun saapuu FC Atlantis. Ottelu alkaa klo 15.
Muistutuksena huoltajille pidettävästä jatkokurssista. Koulutusillat pidetään tiistaisin 5.5. ja 19.5. klo 17.30-20.30 seuran toimistolla. Vielä mahtuu pari osallistujaa mukaan.
JäPSin edustusjoukkueen kausi piti sarjaohjelman mukaan alkaa perjantaina 24.4. ottelulla FC Honkaa vastaan. Espoolaiset ilmoittivat kuitenkin, että heillä ei ole viikonloppuna kenttää käytössään, joten ottelu siirtyy pelattavaksi 26.5.
Palloverkko poistuu toukokuun lopussa ja tilalle tulee Pelipaikka. Uusi ohjelma otetaan käyttöön kesäkuussa. Pelipassi- ja vakuutushankinnoissa sekä pelaajasiirroissa on pidempi viikon katkos ohjelman vaihtuessa. Siispä hoidetaan pelipassiasiat kuntoon hyvissä ajoin ennen muutosta.
Kaikissa piirin ja liiton sarjoissa on siirrytty käyttämään Taso-kilpailujärjestelmää. Ohjeet ja kirjautumistunnukset on lähetetty joukkueiden yhteyshenkilöille. Erotuomariasettelut näkyvät vain Tason kautta. Linkki Tasoon klikkaamalla uutista.
Joukkueen huoltajakursseilla on vielä tilaa muutamille. Peruskurssi pidetään ti 28.4. ja jatkokurssi ti 5.5. ja 19.5. ilmoittautumiset nettisivujen kautta.
JäPS futiskerho on tarkoitettu 10-14-vuotiaille aloitteleville pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla.
JäPS järjestää kesällä 2015 naisille ja miehille suunnatun kuntofutiksen yhteiskoulun/lukion kentällä sunnuntaina klo 17.00-19.00, alkaen 26.4.2015. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
Suosittu koululaisten kesäfutis 1.-4. luokkalaisille pidetään Yhteiskoulun kentällä tiistaisin klo 18.30-19.30, alkaen 5.5.2015. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
RSS ATOM