JäPS Naiset jatkaa Naisten Kakkosen A-lohkon kärjessä. Sunnuntaina pelatussa pelissä Lappeenrannan Pepoa vastaan pelistä joukkue taisteli 2-1 voiton, loppuajan vajaalla pelaten. JäPSin maalit laukoi Venla Virta.
Miesten Kakkosen ottelu JäPS - KäPa pelataan tänään keskuskentällä klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan siniset voittoon!
Vakuuttavia tuloksia edelliskesinä potkineeseen 99-ikäluokkaan perustuva B-juniorien kilpajoukkue on aloittanut 1. divisioonan vakuuttavasti. Ryhmä on viiden pelatun kierroksen jälkeen vielä tappioitta neljällä voitolla ja tasurilla. JäPS jakaa piikkipaikan 13 pisteellään yhdessä Hongan ja Viikinkien kanssa. Vaikka oma peli on vielä jossain määrin hakusessa niin tuloksellisesti alkukierrokset ovat sujuneet vallan mainiosti tuumaavat valmentajakaksikko Osku Partonen ja Risto Laiho
JäPS ja PKK-U ottelivat maalittoman tasapelin kauden ensimmäisessä kohtaamisessaan Keravalla. JäPSille yksikin piste riitti kuitenkin nostamaan sen Kakkosen etelälohkon piikkpaikalle.
Järvenpään Palloseura on avannut kautensa Kakkosen etelälohkossa mainiosti. Kolmen ottelun jälkeen kasassa on seitsemän pistettä. Ja lauantaina on tyrkyllä taas lisää, kun joukkue kohtaa Keravalla PK Keski-Uusimaan.
Palloliiton uusi jäsenrekisteri otetaan käyttöön kesäkuun alussa 2015. PalloVerkko poistuu kokonaan käytöstä. Jäsenrekisterin uudistushanke tehdään yhdessä FIFA:n kanssa. Muutoksella on tilapäisesti vaikutusta pelaajien ja seurojen toimintaan jäsenrekisterissä 18.5. alkaen. Arvioitu siirtymäaika on kahdesta kolmeen viikkoa. Siirtymäajan aikana pelipassien ja vakuutusten ostaminen tai pelaajasiirtojen käynnistäminen ja loppuun vieminen ei ole mahdollista.
Järvenpään Palloseuran edustusjoukkueen illan ottelu NJS:ää vastaan on siirretty pelattavaksi keskuskentältä koivusaareen! Tervetuloa seuraamaan JäPSin kauden toista kotiottelua! Ottelu alkaa 18.30.
Olemme perinteiseen tapaan mukana omalla JäPS-ständillä Järvenpää -päivänä kävelykadulla lauantaina klo 10-14. Myynnissä on JäPS-fanituotteita sekä Miesten edustusjoukkueen ensimmäisen kotipelin tulosveikkauskilpailu. Tervetuloa!
Kauden ensimäisen kotiottelun pelipaikaksi vamistui Keskuskenttä. Vieraaksi lauantain otteluun saapuu FC Atlantis. Ottelu alkaa klo 15.