JäPS ylti lauantaina Tampereella kauden parhaimpaansa. Isäntäjoukkue TPV jäi puhtaasti järvenpääläisten jalkoihin maalein 3-0. Eikä suurempinumeroinenkaan voitto olisi ollut epäoikeutettua, sillä niin vaarallinen sininen joukkue oli koko ottelun ajan. Toki TPV:lläkin oli tilanteensa, mutta Altti Mäkinen piti nollan huipputorjunnoillaan.
Järvenpään Palloseura järjestää alkukesästä puulaakiharrastesarjaa aikuisille. Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.
Sarjataulukossa putoamisviivan tuntumaan valahtanut JäPS korjasi tilannettaan täyden kolmen pisteen potin verran keskiviikkona Helsingissä. FC Atlantis kaatui 2-3 (1-1).
JäPS toimistoväki viettää kesälomaa seuraavasti:
3 peliä, 3 voittoa, maaliero 11-1 ja vaikkei peli koko aikaa silmiä hivellytkään, paikka ikäluokan SM-lopputurnaukseen irtosi lopulta selvästi.
Kesäiset sadekelit pakottavat ottelusiirtoon keskiviikkona. Kakkosen etelälohkon ottelu JäPS - FC Vaajakoski pelataan Koivusaaren tekonurmella klo 18.30 alkaen.
JäPS kohtasi yhteen putkeen Kakkosen etelälohkon kovimmat joukkueet, eikä niiltä pisteitä herunut. Keskiviikkona keskuskentällä klo 18.30 on vastassa FC Vaajakoski ja silloin hyvä syy odotella taas voittokantaan paluuta.
JäPS T04 sininen voitti tämän vuoden Ålandia Cupin tyttöjen turnauksen kukistamalla EPS Tähtitytöt maalein 1-0 loppuottelussa. Turnaukseen osallistui tänä vuonna 42 tyttöjen joukkuetta, joista jäpsittäret seuloituivat voittajiksi pelaten 10 ottelua, joista 10 voittoa, 50 tehtyä maalia ja 3 päästettyä. Onnittelut kultajoukkueelle!
Tytöt ovat selvittäneet tiensä torstaina klo 10.00 pelattavan finaaliotteluun voittamalla kaikki ottelunsa murskalukemin 49-3. Semifinaalissa kaatui TikkaKapy Oranssi lukemin 5-1. Finaali pelataan Wiklöf Holding Arenaalla.
Robin Lod käväisi eilen P06-treeneissä Ainolan nurmella. Hyvin sujui perustaito-osuus unohtamatta loppupelejä ja nimmareita!