Valokuvaus pidetään Ainolassa tiistaina 8.9. klo 16-20 välilä ja Keskuskentällä keskiviikkona 9.9. klo 17-20 välillä. Ikäluokkavastaavat varaavat kuvausajan toimistolta.
JäPS kaatoi kuin kaatoikin NJS:n lauantain jännitysnäytelmässä. Ottelun ainoan maalin laukoi Mikael Lähde ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Ensimmäisen osumansa JäPS-paidassa laukonut Lähde palkittiin yhdellä Veikkauksen tähdellä, maalivahti Altti Mäkinen kahdella ja paluun JäPSin edariin tehnyt Miikka Kärkkäinen kolmella tähdellä.
JäPS kohtaa tänään kotikentällään Nurmijärven Jalkapalloseuran klo 16 alkavassa ottelussa. Vaikka Nurmijärvi on lohkon hännänhuippu, niin rutiinivoittoja ei tarjoilla. Sen takia JäPS kaipaa kotiyleisön äänekkään tuen. Kaikki JäPSin kannattajat siis joukolla keskuskentälle!
Karuselliturnausten kaikki otteluohjelmat on julkaistu. E-ikäluokissa ohjelmat ovat lopullisia, F-ikäluokissa muutokset ovat vielä mahdollisia 4.9. asti. Turnaukseen osallistuu 666 joukkuetta jotka pelaavat 1 632 ottelua kahden viikonlopun aikana. E-ikäluokat pelataan 5.-6.9., pelipaikkakunnat ja otteluohjelma täältä F-ikäluokat pelataan 12.-13.9. F9-sarjoissa turnaukset ovat kaksipäiväisiä, F8 pelataan yksipäiväisenä 12.9. ja F7 13.9., pelipaikkakunnat ja otteluohjelmat täältä >>
Pelipassin ja vakuutuksen voi ostaa itse Pelipaikka -järjestelmästä. Kortteli- ja harrastepassit ostetaan seuran kautta. Siirrot tehdään aina seurojen kautta ja toimesta. Lsätietoja sivulla ohjeet - pelipassit.
Järvenpään kaupungin liikuntatoimi on ohjeistanut, että Koivusaaren tekonurmen pysäköintialueena käytetään koulun asfalttialuetta. Ajoneuvoilla ei ajeta huoltorakennuksen viereiselle hiekka-alueelle. Infotkaa tästä myös kotiotteluihin tulevia vastustajajoukkueita.
JäPS kohtaa sunnuntaina FC Atlantiksen keskuskentällä klo 18.30. Huikean tasaisessa Kakkosen eteläisen lohkossa kotijoukkueen ainoa tavoite on jokaisessa ottelussa täysi pistepotti, sillä sarjapaikan uusimisesta on tulossa puolen tusinan joukkueen armoton kilpajuoksu.
Järvenpään kaupungin liikuntatoimi on ohjeistanut, että Harjulan tekonurmen pysäköintialueena käytetään tarvittaessa alla olevia parkkipaikkoja. Ajoneuvoja ei pysäköidä Verkkotien varteen.
Syksyn Opel-liigan pelit ovat aseteltu ja ne löytyvät omalta sivultaan. Pulmatilanteissa ota yhteyttä Tuure Nummeen, joka vastaa asetteluista. Klikkaamalla uutista saat linkin esille.