Uutiset

JäPS futiskerho on tarkoitettu 10-14-vuotiaille pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla.
JäPS järjestää talvella 2015-16 aikuisille suunnatun kuntofutiksen Auto-Arita Areenassa sunnuntaina klo 19.00-20.00, alkaen 25.10.2015. Ei tarvitse olla aikaisempaa jalkapallokokemusta.
TULE PELAAMAAN AIKUISTEN HARRASTEFUTISTA
Pidämme jälleen seuran perinteiset päätösjuhlat palkitsemiseen Lukion areenalla lauantaina 14.11. klo 14.00.
Kauden kolmanneksi viimeiseen otteluunsa JäPS saa vieraaksi TPV:n Tampereelta. Ottelu alkaa klo 16 keskuskentällä tai säävarauksella Koivusaaressa. Voitto tästä ottelusta merkitsisi jo lähes varmaa sarjapaikkaa, vaikka mikään kohtalon ottelu tämä ei olekaan.
Poikien voittajaksi selviytyi Mankalan koulu ja tyttöjen mestariksi Vihtakadun koulu.
JäPS järjestää aikuisten harrastejoukkueille suunnatun Lokaturnauksen la 17.10. jalkapallohallilla. Sekä naisten että miesten sarjaan mahtuu 8 joukkuetta. Lisätietoa ja ilmoittautumiset uutista klikkaamalla.
Lämmin sää on kuivattanut kentän ja treenit jatkuu siellä normaalisti vuorojen mukaisesti.
JäPSin B-junnut siirtyivät lauantaisella 5-0 kotivoitolla FC Hongasta oman lohkonsa piikkipaikalle, kun kolme kierrosta on enää pelaamatta. JäPS kohtaa vielä FC Viikingit ja FC FJ/SV YJ:n vieraissa. Kauden viimeinen kotiottelu potkitaan lauantaina 26.9. lahtelaista Kuusysiä vastaan Keskuskentällä.
We want you ! (11.9.2015)
JäPS tarjoaa kaudesta 2015-2016 alkaen B-tytöille ja naispelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa usealla eri tasolla.
RSS ATOM