JäPS järjestää aikuisten harrastejoukkueille suunnatun Lokaturnauksen la 17.10. jalkapallohallilla. Sekä naisten että miesten sarjaan mahtuu 8 joukkuetta. Lisätietoa ja ilmoittautumiset uutista klikkaamalla.
Lämmin sää on kuivattanut kentän ja treenit jatkuu siellä normaalisti vuorojen mukaisesti.
JäPSin B-junnut siirtyivät lauantaisella 5-0 kotivoitolla FC Hongasta oman lohkonsa piikkipaikalle, kun kolme kierrosta on enää pelaamatta. JäPS kohtaa vielä FC Viikingit ja FC FJ/SV YJ:n vieraissa. Kauden viimeinen kotiottelu potkitaan lauantaina 26.9. lahtelaista Kuusysiä vastaan Keskuskentällä.
We want you ! (11.9.2015)
JäPS tarjoaa kaudesta 2015-2016 alkaen B-tytöille ja naispelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa usealla eri tasolla.
TBSM-joukkueen Vera Kusmin on nimetty alle 16-vuotiaiden (1.1.2000) tyttöjen maajoukkueeseen, joka pelaa ensimmäiset maaottelunsa Skotlantia vastaan Edinburghissa 22. ja 24.9. Onnea Veralle! Lue lisää klkkaamalla uutista.
Valokuvaus pidetään Ainolassa tiistaina 8.9. klo 16-20 välilä ja Keskuskentällä keskiviikkona 9.9. klo 17-20 välillä. Ikäluokkavastaavat varaavat kuvausajan toimistolta.
JäPS kaatoi kuin kaatoikin NJS:n lauantain jännitysnäytelmässä. Ottelun ainoan maalin laukoi Mikael Lähde ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla. Ensimmäisen osumansa JäPS-paidassa laukonut Lähde palkittiin yhdellä Veikkauksen tähdellä, maalivahti Altti Mäkinen kahdella ja paluun JäPSin edariin tehnyt Miikka Kärkkäinen kolmella tähdellä.
JäPS kohtaa tänään kotikentällään Nurmijärven Jalkapalloseuran klo 16 alkavassa ottelussa. Vaikka Nurmijärvi on lohkon hännänhuippu, niin rutiinivoittoja ei tarjoilla. Sen takia JäPS kaipaa kotiyleisön äänekkään tuen. Kaikki JäPSin kannattajat siis joukolla keskuskentälle!
Karuselliturnausten kaikki otteluohjelmat on julkaistu. E-ikäluokissa ohjelmat ovat lopullisia, F-ikäluokissa muutokset ovat vielä mahdollisia 4.9. asti. Turnaukseen osallistuu 666 joukkuetta jotka pelaavat 1 632 ottelua kahden viikonlopun aikana. E-ikäluokat pelataan 5.-6.9., pelipaikkakunnat ja otteluohjelma täältä F-ikäluokat pelataan 12.-13.9. F9-sarjoissa turnaukset ovat kaksipäiväisiä, F8 pelataan yksipäiväisenä 12.9. ja F7 13.9., pelipaikkakunnat ja otteluohjelmat täältä >>
Pelipassin ja vakuutuksen voi ostaa itse Pelipaikka -järjestelmästä. Kortteli- ja harrastepassit ostetaan seuran kautta. Siirrot tehdään aina seurojen kautta ja toimesta. Lsätietoja sivulla ohjeet - pelipassit.