Järvenpään Palloseuran sähköinen uutiskirje "Sininen Sydän" julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.
Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 11.4.2017 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
JäPS edustusjoukkueen uudet sivut käytössä osoitteessa https://japsedustus.fi/ tai Sporttisaitin Edustusjoukkue linkin kautta.
Kesäkausi alkaa viikolla 17.
JäPS:n ohjaajakoulutus tarjoaa nuorille futareille mahdollisuuden tutustua nuorten pelaajien ohjaamiseen ja valmentamiseen.
Etsitkö itsellesi lisäansioita, olet myyntihenkinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö!
Järvenpään Monitoimihalli on auki talvilomaviikolla ma-ke 20.-22.2.2017 klo 10-14 omatoimista harjoittelua varten! Maksu treenistä 5€/päivä käteisellä paikanpäällä.
Seuran toimisto on muuttanut keskustan tiloista Vanerikuja 3:een jalkapallohallien viereen. Tervetuloa tutustumaan ja fanikauppaan ostoksille!
Järvenpään Palloseuran johtokunnan vuoden 2017 ensimmäinen kokous pidettiin maanantaina 9.1. seuran ylimääräisen kokouksen jälkeen. Kokouksessa valittiin seuralle mm. varapuheenjohtaja ja käynnistettiin jaostoiminta.
Järvenpään Palloseura järjestää sunnuntaina 29.1.2017 puulaakiharrasteturnauksen aikuisille. Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.