Myös seuran henkilöstö lomailee heinäkuun.
JäPS futisviikko 5.- 9.6.2017 Koivusaaren kentällä! JäPS järjestää 2006 - 11-syntyneille pelaajille suunnatun futisleirin. Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu, oma vakuutus tai pelipassi vakuutus kattaa. Leirin hinta on 50 € /vko tai 12 €/pvä. Ohjelma (ma-pe): 9:15 Kokoontuminen ja ilmoittautuminen 9:30 Harjoitus 1 11:30 Lounas(omat eväät) 12:00 Harjoitus 2 14:00 Päätös Ilmoittautuminen nettisivujen kautta
Järvenpään Palloseuran ikäluokkamalli uudistuu ensi kaudelle. Muutos koskee F9, E10, E11, D12, D13 ja C14 –ikäluokkia. Uudistuksella pyritään takaamaan laadukas ja monipuolinen valmennus kaikille pelaajille tasosta riippumatta. Seuran vision mukaisesti JäPS haluaa olla Suomen TOP-10 juniorijalkapalloseura kaikilla mittareilla.
Miesten kakkosjoukkue JäPS/47 eteni Regions’ Cupissa 32 parhaan joukkoon voittamalla myöhään tiistai-iltana Myllypuron Pallomylly TN –hallissa pelatussa ottelussa M3D sarjassa pelaavan MPS/Atletico Malmi –joukkueen maalein 2–4 (0–3).
Järvenpään Palloseuran sähköinen uutiskirje "Sininen Sydän" julkaistaan noin neljä kertaa vuodessa.
Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 11.4.2017 klo 19.00 seuran toimistolle. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kahvitarjoilu. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
JäPS edustusjoukkueen uudet sivut käytössä osoitteessa https://japsedustus.fi/ tai Sporttisaitin Edustusjoukkue linkin kautta.
Kesäkausi alkaa viikolla 17.
JäPS:n ohjaajakoulutus tarjoaa nuorille futareille mahdollisuuden tutustua nuorten pelaajien ohjaamiseen ja valmentamiseen.
Etsitkö itsellesi lisäansioita, olet myyntihenkinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme henkilö!