Vuoden ensimmäistä uutiskirjettä pääset lukemaan alla olevasta linkistä.
Alla listaus vapaista irtovuoroista Jampan jalkapallohallin ja uuden monitoimihallin osalta. Myynti Mikko Hiltunen 044-597 7017 mikko.hiltunen@japs.fi
Toimistostomme on suljettu 23.12.2017-1.1.2018.
Osta JäPSin Edustusjoukkueen kausikortteja kaudelle 2018 seuran verkkokaupasta tai käteisellä toimistolta. Kausikortin hinta on 50 euroa, ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin joukkueen kotiotteluihin Kakkosessa ja omassa talvisarjassa. Kausikortit lähetetään postitse verkkokaupassa antamaasi osoitteeseen. Mikäli haluat useamman kausikortin kerralla, niin tilaus osoitteesta mikko.hiltunen@japs.fi.
Järvenpään Palloseura järjestää 70-vuotisjuhlavastaanoton lauantaina 9.12.2017. Juhlaan on myynnissä rajoitettu määrä illalliskortteja
Saara Salminen lähti elokuussa vaihto-oppilaaksi Oregoniin, Portlandiin ja liittyi mukaan Riverdale Mavericksin jalkapallojoukkueeseen. Tässä hieman Saaran kuulumisia rapakon takaa!
Kauden päätösjuhlat palkitsemisineen pidetään Koivusaaren koululla lauantaina 4.11. klo 14.00 alkaen. Juhlassa palkitaan kauden ansioituneet pelaajat, taitokilpailumerkin saajat ja toimihenkilöt. Kakkukahvit juhlan päätteeksi, tervetuloa!
Seuran syyskokous pidtään tiistaina 14.11.2017 klo 19.00 seuran toimistolla. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tervetuloa päättämään yhteisistä asioista. Lisätietoja: /seura/saannot
JäPS futiskerho on tarkoitettu 8-15-vuotiaille pelaajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ikäkausijoukkueessa pelaamisesta tai jotka ovat jalkapalloharrastuksesta tauolla.
Järvenpään Palloseura järjestää lauantaina 11.11.2017 puulaakiharrasteturnauksen aikuisille. Naisille ja miehille omat sarjat Kokoa sopiva porukka ja ilmoittaudu mukaan sarjaan. Porukan voi koota jo olemassa olevasta harrastusporukasta, naapureista, työpaikalta, taloyhtiöstä jne. Muutama seteli yhdessä kasaan tai sponsori paikalle ja pelit voivat alkaa.